Catalog

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001

14.11.2022 00:11

Pentru cea mai bună performanță de găurire: SHARK-DRILL2 pentru diferite game de diametre și adâncimi de găurire. by ARNO-Werkzeuge Karl-Heinz Arnold GmbH

Extrem de puternic, stabil și precis: Dacă sunteți în căutarea unei alternative la burghiele din carbură solidă cu inserții de tăiere înlocuibile, SHARK-DRILL2 este alegerea potrivită. Acest sistem stăpânește cu ușurință volumul mare de așchii la viteze mari de avans - datorită răcirii interne cu ieșire optimizată a lichidului de răcire, camere de așchiere largi, acoperire completă, precum și evacuarea lină a camerei de așchiere în guler. Contactul optim al feței în suport asigură o stabilitate suplimentară pentru forțe axiale mari.
Pentru a vă permite să prelucrați atât oțelul, cât și oțelurile inoxidabile, metalele neferoase și materialele turnate cu precizia remarcabilă a SHARK-DRILL2, plăcuțele de tăiere din carbură sunt disponibile în diferite calități și geometrii, cu rectificarea vârfului pentru un comportament excelent de centrare. Puteți schimba plăcuțele în mod convenabil și rapid în starea instalată, în timp ce șuruburile Torx Plus® cu efect de tragere în jos asigură o fixare sigură și stabilă. Deoarece un singur suport se potrivește pentru mai multe diametre de burghiu, economisiți, de asemenea, timp și bani. Rezultatul: Beneficiați de toleranțe foarte bune ale ale alezajelor și de viteze de avans ridicate - similare cu burghiele din carbură solidă - la un raport preț-performanță deosebit de atractiv.

Mai multe știri

Rezultatul este o durată lungă de viață a sculei și viteze mari, precum și procese sigure. Pe scurt,...