Catalog

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Sistem de transport liniar al pieselor de lucru de la Harhues & Teufert

Sistemul de transport al pieselor de prelucrat se caracterizează prin suporturi rotative pentru piese de prelucrat. Un ghidaj liniar precis cu role, combinat cu o curea dințată de înaltă rezistență cu elemente de tensiune din oțel, ghidează purtătorii de piese de prelucrat în orice poziție dorită.
Sistemul de suporți rotativi pentru piese de prelucrat vă oferă numeroase avantaje:

Timpii de ciclu scurți
Orice prelucrare, asamblare etc. poate fi efectuată în zona ghidajului cu role -linear-. Precizia de poziționare este predeterminată de cureaua dințată, ridicarea și fixarea suportului piesei de prelucrat la stația de prelucrare pot fi omise.

spațiu necesar redus
Dispunerea liniară are ca rezultat un spațiu necesar semnificativ mai mic decât, de exemplu, în cazul meselor rotative. Prin întoarcerea suporturilor de scule sub nivelul de prelucrare, se economisește spațiu suplimentar și, prin urmare, sistemul poate fi construit foarte îngust.

integrare ușoară în sistemele existente
În comparație cu mesele rotative, sistemul de transport liniar al pieselor de prelucrat este mult mai ușor de integrat în sistemele existente, în special în ceea ce privește alimentarea și îndepărtarea materialului.

Proiectare flexibilă
Noul sistem de transport al pieselor de prelucrat poate fi adaptat foarte ușor la cerințele dumneavoastră. Este disponibilă practic orice lungime dorită, distanța dintre suporturile individuale ale pieselor de prelucrat poate fi aleasă în mod liber, la fel ca și dimensiunea și designul plăcilor de montare. Două sau mai multe sisteme pot fi dispuse unul lângă altul, astfel încât să poată fi transportate chiar și piese de lucru mai mari. Acționarea și controlul pot fi selectate în mod liber, adaptarea corespunzătoare (flanșă) este de asemenea oferită la cerere.

rentabil
Datorită utilizării extinse a componentelor standard, sistemele cu multe stații de procesare în special pot fi realizate în mod rentabil.

Mai multe știri


Inele de rotire GAUR
Ne dezvoltăm produsele pe o suprafață de peste 4...