Catalog

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

Schubert & Salzer Control Systems GmbH

08.04.2022 00:04

Noi supape de închidere și control pentru industria alimentară

Schubert & Salzer Control Systems prezintă la Anuga FoodTec o nouă serie de supape aseptice și de supape cu poartă glisantă. Producătorul garantează o fiabilitate ridicată a livrării și termene de livrare scurte.

Ingolstadt, Köln. - În domeniul prelucrării produselor alimentare, supapele sunt supuse unor cerințe stricte. La Anuga FoodTec 2022, Schubert & Salzer Control Systems va prezenta supape de control de înaltă precizie și supape de închidere fiabile pentru numeroase procese din industria alimentară și a băuturilor. În perioada 26-29 aprilie, supapa de colț aseptică 6051 certificată EHEDG și noua supapă de colț igienică 6052, conformă cu 3A, vor fi în centrul atenției la standul D055 din sala 5.1
. Ambele supape sterile pot fi proiectate ca supape de închidere sau de control. Va fi expusă și noua supapă de poartă glisantă deosebit de compactă tip 8028 cu actuator cu membrană.


Comunicare personală - situație de livrare securizată

Pe lângă dezvoltările noi și viitoare, Schubert & Salzer Control Systems are un mesaj important pentru vizitatorii târgului. "Chiar și în situația actuală, în calitate de partener de încredere al industriei, garantăm securitatea aprovizionării, pe care o realizăm prin măsuri extinse
", explică Alwin Berger, șeful departamentului de Achiziții și Logistică.
Acest lucru se datorează faptului că specialistul în supape de control și de închidere s-a bazat cu mult timp înainte pe stocuri complete, gestionate în mod dinamic și a investit în lanțuri de aprovizionare stabile. Rezultatul este o capacitate de livrare rezistentă la situații de criză și termene de livrare scurte.


Supape pentru producția de alimente

Robinetele expuse - ca toate robinetele de control și de închidere de la Schubert & Salzer Control Systems - sunt fabricate la sediul central al companiei din Ingolstadt. Caracteristica supapei unghiulare aseptice 6051 și a noii supape unghiulare igienice 6052, acum în conformitate cu 3A, este excelenta lor curățenie
pentru utilizarea în producția de alimente și în tehnologia băuturilor, de exemplu în fabricile de lactate. Acest lucru este posibil mai ales datorită comportamentului optimizat al fluxului și a unui corp de supapă fabricat din oțel inoxidabil solid neporos cu rugozitate minimă a suprafeței. O membrană
acoperită cu PTFE separă camera de proces și dispozitivul de acționare a supapei și este, de asemenea, complet insensibilă la temperaturile ridicate din procesele SIP sau CIP.
Robinetul cu poartă glisantă de tip 8028 controlează fluide lichide, gazoase sau vapori cu o precizie ridicată. Acesta obține rezultate deosebit de bune atunci când este utilizat în spații restrânse: cu o lățime nominală de DN100, de exemplu, înălțimea de instalare a celei mai compacte versiuni GS1 este de numai 487 de milimetri.
Tehnologia de poartă glisantă reglează debitul în milisecunde prin deplasarea liniară a două discuri de etanșare cu fante, dispuse perpendicular pe direcția de curgere, unul deasupra celuilalt. Astfel, acționarea trebuie să învingă doar frecarea de alunecare dintre cele două discuri.
Acest lucru reduce forța de acționare cu 90 la sută în comparație cu supapele cu clapetă de aceeași dimensiune nominală cu aceeași presiune diferențială și are o uzură deosebit de redusă.


Despre Schubert & Salzer Control Systems:

Fiind o companie de înaltă tehnologie cu o creștere rapidă,
Schubert & Salzer Control Systems dezvoltă, produce și comercializează supape de control și de închidere de înaltă precizie pentru uz industrial în ingineria proceselor. Cu sediul în Ingolstadt, compania oferă clienților direct sau prin intermediul filialelor din Benelux, Anglia, Franța, India și SUA, precum și prin intermediul a peste 40 de parteneri internaționali.


Produse de calitate "Made in Germany".

Din punct de vedere al consumului de energie, al duratei de viață și al emisiilor de zgomot, supapele Schubert & Salzer sunt printre cele mai eficiente de pe piața actuală. Designul lor compact și calitatea ridicată a controlului minimizează efortul necesar pentru instalare și întreținere și asigură o fiabilitate ridicată a funcționării și a procesului, cu o durată de viață excepțional de lungă.


Supapele sunt utilizate în industria chimică și farmaceutică, precum și în producția și prelucrarea alimentelor și băuturilor, dar și în producția de plastic, oțel, sticlă sau hârtie și în industria textilă. oriunde este necesar să se controleze și să se închidă lichide, vapori sau gaze, Schubert & Salzer Control Systems oferă o soluție personalizată.

Informații suplimentare: controlsystems.schubert-salzer.com

Mai multe știri

Cu noile tipuri 7017 și 7027, gama Schubert & Salzer include acum două robinete cu ventil pen...