Catalog

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

Novotechnik Messwertaufnehmer oHG

  • ISO 9001:2015
  • IATV 16949
  • DIN EN ISO 50001

25.03.2022 00:03

Novotechnik Messwertaufnehmer: Potențiometrele din plastic conductiv sunt încă pe drumul cel bun

Chiar dacă cererea de procese fără contact în domeniul tehnologiei de măsurare liniară și rotațională este în creștere, senzorii pe bază de potențiometru sunt încă fără rival și probabil că vor rămâne așa, datorită caracteristicilor lor utile și raportului cost-beneficiu favorabil:

În ultimii ani, Novotechnik a produs peste 100 de milioane de potențiometre din plastic conductiv numai pentru industria auto. Și în viitor, este probabil ca acești senzori eficienți să rămână nu numai de neînlocuit, ci mai degrabă să găsească din ce în ce mai multe aplicații în aceeași industrie și în domenii similare. La urma urmei, obținerea unor viteze de măsurare, valori de liniaritate, rezoluții, valori de histerezis și intervale de temperatură comparabile ar implica altfel costuri și eforturi semnificativ mai mari. Mai mult, semnalele de ieșire ale potențiometrului sunt disponibile în timp real, fără erori de contur, și sunt ușor de prelucrat. În același timp, acești senzori rezistenți sunt rezistenți la șocuri și vibrații, necesită doar o cantitate extrem de mică de energie și prezintă imunitate față de EMI și câmpuri magnetice. Cu modele de înaltă calitate, speranțele de viață de peste 100 de milioane de mișcări sunt destul de frecvente.

Poziționerul liniar dispune de un rulment de fricțiune frontal oscilant și de un ștergător decuplabil pentru o funcționare fără alunecare. Datorită speranței sale de viață ridicate și datorită instalării ușoare cu ajutorul clemelor de tensiune "snap-on" cu montare universală, poziționerul liniar este perfect adecvat pentru măsurarea directă și precisă a traiectoriei în tehnologiile de control și măsurare. Seria LWH este disponibilă cu lungimi de ecartament de la 75 la 900 mm. Cu o rezoluție de 0,01 mm, aceste sisteme de măsurare sunt, de asemenea, foarte precise. În domeniul senzorilor industriali, seria LWH - din care Novotechnik a vândut peste 1 milion de unități cu tot felul de lungimi de gabarit în ultimii 10 ani - și-a dovedit cu siguranță eficiența. De exemplu, acești senzori liniari sunt utilizați în număr mare la nivel global în mașinile de turnare sub presiune, în ingineria mașinilor și în tehnologia de automatizare.

Mai multe știri

De la 24.04.2024 - 26.04.2024

în Shenyang, China

Vă așteptăm cu nerăbdare!

Pe drum cu serviciul de asanare a munițiilor explozive

25.10.2022 00:00

75 de ani de Novotechnik

Senzori pentru măsurători liniare și rotative

Ori de câte ori pozițiile...

Novotechnik primește premiul de furnizor de la BRP-Rotax
Senzori rotativi pentru utilaje mobile