Catalog

Zhejiang Longyou Digital Technology Co., Ltd.

Zhejiang Longyou Digital Technology Co., Ltd.

Zhejiang Longyou Digital Technology Co., Ltd.

15.10.2021 01:10

Fluxul de lucru cu rolele noastre de hârtie de transfer de sublimare de înaltă calitate

Hârtie de sublimare de înaltă calitate pentru mașina de acoperire

Descriere:
Mașină de acoperire cu sublimare de mare viteză pentru hârtie de sublimare lipicioasă / cu uscare rapidă

Descrierea produsului: Acesta este un echipament de producție dedicat hârtiei de sublimare, care poate realiza simultan acoperirea cu sublimare pe două fețe. Potrivit în special pentru producția de hârtie de transfer de sublimare și hârtie colorată, cu caracteristici de eficiență ridicată a producției, consum redus de energie, performanță stabilă a echipamentului, consum redus de hârtie de bază și randament ridicat.

Descriere și caracteristici:

1, Desfăcător și reînfășurător greu, funcționare stabilă, rată mare de produse finite.

2, În funcție de cerințele tehnologice, putem alege diferite metode de acoperire pentru acoperire, astfel putem obține o cantitate precisă de acoperire.

3, Are două cuptoare pentru alegere: tip tradițional ( deschis din lateral ) și tip cu structură deschisă în cutie, poate usca la temperaturi scăzute, ecologic și economisitor de energie, control precis al temperaturii.

4, Întreaga mașină are un dispozitiv de control al tensiunii în fiecare secțiune pentru a menține funcționarea stabilă a hârtiei, fără nici un rid, derularea ordonată.

5, În funcție de cerințele tehnologice, se poate alege sistemul wet-back ( pune puțină apă în partea din spate a hârtiei), sistemul de călcare etc.

Aplicație:

Mașina include, în principal, unitatea de eliberare a hârtiei cu o singură stație, acoperirea lamei, sistemul pneumatic de uscare cu aer cald de tip deschis, Mizube umed de acoperire din spate, departamentul de finisare a statelor coerente de uscare, mașini de calandrare cu două role, bobină de corecție automată cu o singură stație, unitate de acționare și control electric nouă părți. Acționări cu motor cu pas de frecvență. Mașina are o structură simplă, o funcționare și o întreținere ușoară, pierderea ratei de hârtie, etc. Potrivit pentru imprimare digitală, tratament de acoperire pentru hârtie aplicată.

Hârtie de bază brută de sublimare de înaltă calitate
Materii prime pentru hârtie de bază brută

Descriere:
1. Hârtie de bază brută - fibra lungă se umezește la pulper pentru a fi un stoc de suspensie pentru a curge rafinatorul care va tăia fibra și va crește suprafața specifică a fibrei pentru a face permeabilitatea la aer și rezistența la tracțiune care sunt un indice fizic foarte important pentru hârtia de bază brută, stocul va fi transportat în cutia de cap pentru a menține formarea suprafeței hârtiei, apoi va trece prin secția de umezire pentru a menține aranjarea fibrelor, prin secțiunea de presare care trece prin nips pentru a spori și mai mult rezistența la tracțiune, prin secțiunea de uscare pentru a controla umiditatea, prin calandrare, prin bobină de hârtie, prin secțiunea de rebobinare, apoi va fi împachetată - hârtie de bază brută.

2.Hârtie sublimată acoperită - hârtia de bază brută este introdusă în mașina de acoperire pentru a aplica CMCC, substanțe chimice, procentul necesar de pulbere de uscare, apoi trece prin secțiunea de uscare pentru a menține stabilitatea formei hârtiei - hârtia noastră sublimată are trei etape de acoperire pentru a menține hârtia stabilă și un consum mai mic de cerneală. apoi se taie în lățimea și lungimea necesară pentru a fi în formă de rolă și se înfășoară în sacul de polietilenă cu cartonul standard necesar - hârtie de sublimare acoperită .

3.Procesul de transfer prin sublimare-Transferul prin sublimare constă în imprimarea portretului, peisajului, textului sau a altor elemente grafice pe hârtia cu jet de cerneală care este special utilizată pentru transferul prin sublimare prin intermediul imprimantei cu jet de cerneală care este cu cerneală de colorant de sublimare, apoi se încălzește până la 200 de grade prin utilizarea echipamentului de transfer termic, pentru a face ca cerneala de colorant de sublimare de pe hârtia de transfer prin sublimare să fie sublimată și să se substrateze în mediu, în cele din urmă, imaginea colorată de pe hârtia de transfer poate fi transferată în mod viu pe textile, căni, plăci ceramice, metal și alte materiale, este o tehnologie nouă.

4. Aplicație

4.1.Imprimarea pe țesături din poliester și polimidă (Lycra, Nylon) utilizate în general în îmbrăcămintea sportivă și îmbrăcămintea de exterior.

4.2.Imprimarea pe țesături sintetice mixte (min. 60% de fibre sintetice) utilizate în îmbrăcămintea sportivă și îmbrăcămintea de exterior în general.

4.3.Imprimarea pe substraturi din plastic utilizate în fabricarea echipamentelor sportive, cum ar fi schi, snowboard, skateboard, windsurf, etc.

4.4.Imprimare pe fiecare substrat (lemn, ceramică, sticlă) supraimprimat cu acoperiri pe bază de poliester sau poliamidă.

Formula de acoperire de înaltă calitateSublimare pentru producția de hârtie de transfer prin sublimare.

Materii primepentru CMCC

Caracteristici:

Sublimare Formulare Materie primă: Acest produs este potrivit pentru sublimarea acoperirii hârtiei de bază, prin intermediul mașinii de acoperire lichidul de acoperire acoperit uniform pe suprafața hârtiei de bază și apoi intră în drumul de uscare, înfășurare, transformat în hârtie de transfer prin sublimare. Formularea se face prin amestecarea unei pluralități de materiale chimice, cum ar fi CMC, adăugând o anumită proporție de apă înainte de utilizare, amestecând într-un rezervor de agitare timp de 4-5 ore (dacă se utilizează un dispersor și se amestecă timp de aproximativ 1,5-2 ore ). Agitarea se finalizează după filtrare.

Descriere:

Formula de acoperire de sublimare de înaltă calitate pentru producția de hârtie de transfer de sublimare

Detalii rapide:

1. Model: hârtie de formulare

2. Constituent eficient: polimer cu grad ridicat de moleculă

3. Aspectul produsului: pulbere albă

4. Impuritate insolubilă în apă: ≤0,1%

5. Vâscozitatea acoperirii finite (cps): 1000-2000

6. Viteza de transfer: 93-95%

7. PH: 7-8

8. Ambalaj: pungă de hârtie sau pungă container, sau ambalaj de acord.

9. Depozitare: loc răcoros și uscat, timp de doi ani