Catalog

Gmöhling Transportgeräte GmbH

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

Gmöhling Transportgeräte GmbH

  • ISO 9001:2015
  • REACH
  • Zulassung z. Kistenbauart A 1589X + 1589Y, Gefahrgut

07.10.2021 05:10

Compania Gmöhling GmbH sărbătorește anul acesta cea de-a 80-a aniversare

Compania Gmöhling GmbH sărbătorește în acest an cea de-a 80-a aniversare. Walter Gmöhling, la vârsta mândră de 98 de ani, încă nu ratează ocazia de a trece pe la sediul central al companiei din Fürth-Stadeln și de a contribui cu ideile sale. "Pentru ca locurile de muncă să fie asigurate și în viitor, am contribuit cu întregul patrimoniu la fundație!"

Compania a trecut prin multe suișuri și coborâșuri în decursul istoriei sale. Chiar și acum, în timpul pandemiei, nu este ușor. "Corona ne-a lovit în 2020 și apoi a cuprins întreaga lume. Mulți dintre clienții noștri și, de asemenea, furnizori individuali se află în străinătate, bineînțeles că acest lucru nu trece pe lângă noi fără urmă." a declarat Frank Reiser, director general la Gmöhling. "Cu toate acestea, am supraviețuit destul de bine anului trecut - nu în ultimul rând datorită comerțului pe internet în plină expansiune și a clienților noștri mari din această industrie. De asemenea, în sectorul sănătății, în spitale, produsele noastre sunt necesare chiar acum. În acest an putem chiar să investim din nou în noi echipamente și utilaje, precum și în întreținerea clădirii, acum veche de 69 de ani, și, de asemenea, să luăm din nou trei noi ucenici."

În 1941, compania Gmöhling a fost înființată ca turnătorie de aluminiu în Alsacia. După război și captivitate engleză, tânărul Walter Gmöhling a preluat compania distrusă în proporție de 95% de la răposatul său tată și a reconstruit producția la Nürnberg în 1948. Aici a produs inițial menghine, vase de gătit și mașini de turnat lumânări (pentru Israel) din aluminiul rămas și a dezvoltat o cutie de transport din aluminiu ușor și pliabil pentru a fi folosită în avioanele americane DC-3 pentru podul aerian din Berlin. Acesta din urmă a fost momentul în care s-a născut compania așa cum există astăzi. Ulterior, aceasta și-a făcut un nume în primul rând în domeniul intralogisticii din industria textilă și ca furnizor preferat al companiilor poștale germane și al altor companii poștale europene.

În prezent, gama standard de produse acoperă un spectru foarte larg, de la lăzi la dulapuri, cărucioare de transport și cărucioare cu fundul cu arc, până la numeroasele soluții speciale individuale din aluminiu. Industriile furnizate sunt la fel de variate ca și produsele în sine. Cota de export este de peste 50% - pentru că produsele "Made in Germany" conving nenumărați clienți din Franța, Marea Britanie sau Elveția, dar și, de exemplu, din China.

Un lucru străbate ca un fir roșu istoria companiei: Inovația, dezvoltarea ulterioară și adaptarea la piață. "Tocmai am înregistrat un brevet pentru un cărucior de preluare a comenzilor cu forță de primăvară reglabilă în mod continuu pentru comerțul pe internet !", povestește Oliver T. Schmitz, șeful departamentului de vânzări al Gmöhling. Doar așa a putut supraviețui compania în cei 80 de ani, uneori dificili. Astăzi sunt în principal clienții din comerțul pe internet care comandă produse pentru logistica lor de la Gmöhling in. Comercianții cu amănuntul moderni din comerțul electronic caută soluții precum cărucioare de rafturi sau cărucioare de podea cu arc concepute individual pentru pregătirea comenzilor. Aceasta înseamnă pentru procesarea comenzilor online în depozitele lor sau pentru procesarea retururilor. "Iar Gmöhling, cu 80 de ani de experiență în dezvoltarea, proiectarea și producția de produse din metal ușor, le poate oferi acest lucru."

În plus, angajații au recunoscut spiritul vremurilor și au dezvoltat o linie de produse complet nouă - "Gmöhling Green Line". Pe www.g-green.de, oricine poate comanda pentru casa sa produse Gmöhling realizate din aluminiu reciclat în proporție de până la 75%. Fie că este vorba de căzi de flori rulabile, un pat supraînălțat pe roți sau tablouri cu plante pentru perete. "Eu însumi sunt un grădinar pasionat de grădinărit ", spune Oliver T. Schmitz, "așa că am început să experimentez puțin!" Ascultându-l vorbind, îți dai seama cât de mult suflet și inimă au fost puse în noile produse. "produsele sunt toate durabile, de înaltă calitate, durabile și stabile în comparație cu plasticul sau lemnul."

Mai multe știri

26.02.2024 01:05

GMÖHLING la Logimat 2024
GMÖHLING: Descoperiți cele mai noi produse și soluții, faceți schimb de idei cu echipa noastră și aflați mai multe despre cele mai recente tendințe din industrie - vă așteptăm cu drag!

Suntem încântați să vă informăm că am redus prețurile pentru anumite produse, cum ar fi c...

De zeci de ani rezolvăm cerințele dumneavoastră în materie de logistică și transport.

...

Pentru a evita zgomotul în timpul introducerii, în coșul nostru de gunoi este introdusă spumă fonoabsorbantă.

"Over The Dusty Moon Challenge" - am sponsorizat echipa MoonAixperts
Am sprijinit recent cu...