Catalog

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

HEMA Maschinen und Apparateschutz GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • AEO Zertifikat
  • DIN EN ISO 50001

12.08.2021 00:08

RotoClamp - prindere puternică pentru o producție sigură

Sistemele puternice de prindere RotoClamp de la HEMA sunt ideale pentru fixarea poziției rotative în axe, mese și capete rotative ale mașinilor. Deoarece sistemul de strângere funcționează conform principiului de siguranță, acesta strânge axele rapid și cu forță mare chiar și în cazul unei pene de curent.

Procese de producție sigure și precise cu sisteme de prindere pneumatice de la HEMA
Multe mașini și sisteme din producția industrială au axe și arbori care trebuie fixate în siguranță în diferite poziții de lucru. Pentru aceste aplicații, HEMA oferă RotoClamp: un sistem de prindere rotativ care poate fi utilizat și ca dispozitiv de siguranță. RotoClamp se caracterizează prin forțe de strângere ridicate la presiuni de lucru relativ scăzute. Acest lucru este posibil datorită principiului de funcționare pneumatică a sistemului de strângere, care se bazează pe un acumulator cu arc. Prin aerisirea camerei interioare a diafragmei cu arc și prin aerisirea camerei exterioare a diafragmei cu arc, diafragma este descărcată. Ca urmare, elementul de strângere este deformat elastic în zona suprafeței de strângere și apasă pe arborele care trebuie fixat. Dacă este necesar, forța de strângere poate fi mărită și mai mult prin aplicarea de aer comprimat suplimentar în camera diafragmei elastice exterioare cu ajutorul funcției de amplificare.

În cazul unei pene de presiune, axa este fixată imediat (versiune de siguranță). Timpul de reacție este deosebit de scurt datorită sistemului pneumatic. Timpi de strângere extrem de scurți pot fi obținuți cu ajutorul supapei de eliberare rapidă și a dispozitivului de fixare rapidă montat direct pe mecanismul de strângere. RotoClamp este disponibil într-o versiune de strângere internă și una externă și este compatibil cu toate dimensiunile de arbore utilizate în mod obișnuit în industrie.
ÎNAPOI

Mai multe știri

Ferestrele noastre laterale au o priveliște clară