Catalog

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

09.08.2021 01:08

EnviroWater Group oferă un sistem inovator de tratare a apelor uzate cu capacitatea de a reutiliza apa în producție.

Meyer Burger a deschis o nouă fabrică pentru producția de celule solare de înaltă performanță în Thalheim, orașul Bitterfeld-Wolfen. Procesul de producție a celulelor solare de înaltă calitate necesită atât apă tratată de cea mai înaltă calitate, cât și o tratare eficientă a apelor uzate cu un concept de reciclare durabilă a apei.

Grupul EnviroWater, cu EnviroChemie în calitate de contractor general, a furnizat soluții de instalații personalizate pentru tratarea apei ultrapure (EnviroFALK) și tratarea durabilă a apelor uzate de producție (EnviroChemie) pentru noua fabrică de celule solare. Ambele companii fac parte din EnviroWater Group, o rețea de specialiști în domeniul apei.

Jumătate din apele uzate sunt tratate astfel încât să poată fi reutilizate în cadrul procesului. Aceasta este o contribuție importantă la conservarea resurselor de apă și la reducerea la minimum a amprentei de apă. Restul apelor reziduale sunt tratate chimic și fizic cu ajutorul tehnologiei Envochem Envochem într-un proces în mai multe etape, astfel încât să poată fi evacuate cu ușurință și să nu polueze mediul înconjurător.

"Noua noastră producție sustenabilă de celule solare dispune de o tehnologie modernă de tratare a apei și, foarte important, de o instalație de reciclare a apei. Acest lucru ne permite să economisim resurse. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără munca impresionantă a EnviroChemie și EnviroFALK", a declarat André Rolle, șeful departamentului Fab Engineering la Meyer Burger.

Despre EnviroWater Group

Grupul EnviroWater este o rețea de companii cu specialiști în rezolvarea unei game largi de cerințe pentru tratarea durabilă a apei industriale. Grupul EnviroWater include companiile EnviroChemie, EnviroFALK, EnviroDTS, EnviroProcess, EnviroFALK PharmaWaterSystems, IWM Industrial Water Management, AEW Wassertechnologie, AFS Solutions, Innowac și up2e!

Mai multe știri

EnviroChemie primește o comandă de la un mare producător german de instalații pentru a furniza tratamentul apei pentru funcționarea unui electrolizator PEM* pentru producerea de hidrogen verde.