RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O
18.11.2024 11:35
Este o enzimă care formează legături încrucișate între moleculele de proteine. Principalele grupe de produse cu utilizarea Transglutaminazei:
produse din carne, cârnați/produse din șuncă, produse din fructe de mare, produse de panificație, produse lactate și vegane.
Există beneficii ale utilizării TG:
* Îmbunătățește textura cărnii
* și legătura dintre bucățile de carne
* Reduce fosfații
* Reduce pierderea de apă în timpul proceselor de gătit
* Îmbunătățește textura finală în produsele cu conținut scăzut de sodiu
* Îmbunătățește textura și elasticitatea
* Crește rezistența gelului, facilitând pierderea proteinelor
* Reduce conținutul de gume și gelatine
etc.
Cele mai multe aplicații sunt pentru: produse din carne, produse lactate, produse din fructe de mare, produse de panificație, brânzeturi/produse de post, produse vegane.
Categoria
Oferte
Stat
Polonia
Locație
Rzeszow