Catalog

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

RONISAL FOOD GROUP SP.Z O.O

18.11.2024 11:35

Transglutaminaza - aditiv alimentar și enzimă alimentară

Răspundeți la anunț

Transglutaminaza este un aditiv alimentar.

Este o enzimă care formează legături încrucișate între moleculele de proteine. Principalele grupe de produse cu utilizarea Transglutaminazei:

produse din carne, cârnați/produse din șuncă, produse din fructe de mare, produse de panificație, produse lactate și vegane.

Există beneficii ale utilizării TG:

* Îmbunătățește textura cărnii
* și legătura dintre bucățile de carne
* Reduce fosfații
* Reduce pierderea de apă în timpul proceselor de gătit
* Îmbunătățește textura finală în produsele cu conținut scăzut de sodiu
* Îmbunătățește textura și elasticitatea
* Crește rezistența gelului, facilitând pierderea proteinelor
* Reduce conținutul de gume și gelatine
etc.

Cele mai multe aplicații sunt pentru: produse din carne, produse lactate, produse din fructe de mare, produse de panificație, brânzeturi/produse de post, produse vegane.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Polonia

Locație
Rzeszow

Informații suplimentare