Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

16.05.2024 00:00

Rezervoare de azot lichid

Răspundeți la anunț

Rezervoarele de azot lichid sunt echipamente de stocare criogenică versatile și indispensabile în cercetarea științifică, în domeniul medical și industrial. rezervoarele de azot lichid cu o capacitate de 10 litri acoperă o gamă largă de scenarii datorită dimensiunilor moderate și portabilității lor. De exemplu, colectarea de spermă ieșită pentru zootehnie, stocarea statică a tuburilor de grâu de spermă congelată, congelarea unei cantități mici de celule în laborator și accesorii de congelare industrială.

Să vorbim în detaliu despre rezervorul de depozitare a azotului lichid de 10 litri:


1. Modelele obișnuite de rezervoare de azot lichid de stocare TIANCHI de 10 litri sunt 50mm, 80m, 125mm și 210mm;
Printre acestea, 50mm este mai potrivit pentru o cantitate mică de conservare a probelor sau pur și simplu stocarea azotului lichid pentru utilizare, cu un timp de conservare statică mai lung; calibrul de 80mm este similar cu 50mm, care este mai potrivit pentru o cantitate mică de conservare a probelor, dar ușor de luat. Din cauza timpului scurt de stocare statică, frecvența de utilizare nu este la fel de bună ca în cazul celor două calibre de mai sus, astfel încât calibrul 125 mm și 210 mm sunt mai potrivite pentru stocarea pe termen scurt a azotului lichid, iar utilizatorii cărora nu le pasă de timpul de stocare le pot folosi.


2. Structură
Ca toate recipientele de azot lichid, rezervorul de stocare a azotului lichid de 10 litri are, de asemenea, o structură de vid cu dublă vezică și izolație multistrat, iar dopul izolat de la gât închide gura rezervorului pentru a reduce radiația termică și volatilizarea azotului lichid.

3. Conservarea statică și capacitatea de stocare a probelor
10 litri de rezervoare de stocare a azotului lichid sunt mai bune la stocarea azotului lichid, timpul de stocare statică a calibrului de 50 mm este de 87 de zile; în ordine descrescătoare, calibrul de 80 mm 50 de zile, 125 mm are 25 de zile, 210 mm doar 11 zile. Rețineți că aceasta este o stocare statică, adică atunci când este umplută cu azot lichid și nu este deschisă și nu este utilizată.
Plus stocare de probe, cu o completare completă de 6 găleți rotunde de transport, puteți păstra aproximativ 792 până la 1.788 de tuburi de grâu de spermă congelate; și aproximativ 150 de celule, care pot fi asociate cu clipuri de crioconservare.
Înțelegeți rezervorul de azot lichid pentru a-l utiliza mai bine. mai sus sunt informațiile de bază despre rezervorul de stocare a azotului lichid de 10 litri.
Vreți să aflați mai multe, nu ezitați să ne contactați, dacă aveți nevoie, de asemenea, bineveniți să ne consultați în orice moment.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
henan

Locație
zhengzhou