Catalog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Metale rare și pământuri rare

Răspundeți la anunț

UrbanMines Tech. Limited este un furnizor de încredere la nivel mondial de oxizi și compuși de metale rare, oxizi și compuși de pământuri rare, management al reciclării metalelor neferoase.

UrbanMines devine un lider profesional în domeniul materialelor avansate și al reciclării și face o diferență reală pe piețele pe care le deservește cu expertiza sa în știința materialelor, chimie și metalurgie. Au trecut 17 ani de când am început să servim și să cooperăm cu clienții noștri din industrie și din domeniul cercetării și dezvoltării. UrbanMines a crescut pentru a conduce industria ca furnizor complet de metale rare și produse din pământuri rare, care realizează o producție integrată de la materii prime de înaltă calitate la oxizi și compuși de înaltă puritate.

HELPING OUR CUSTOMERS WIN, despre asta este vorba în UrbanMines Tech Limited. Pentru că înțelegem importanța materialelor fiabile și consistente pentru nevoile de cercetare și dezvoltare și de producție ale clienților noștri, am investit în acționariat și am înființat o uzină de prelucrare a compușilor de metale rare & compuși de sare de pământuri rare și, de asemenea, am stabilit relații solide cu producătorii noștri OEM. Vizitând în mod frecvent echipa de producție și discutând cu conducerea, inginerii de producție și de control al calității și cu lucrătorii din liniile de producție despre calitatea pe care o căutăm, creăm parteneriate de lucru veritabile.

Aceste prietenii valoroase, construite de-a lungul multor ani, sunt cele care ne permit să furnizăm produse consistente și de înaltă calitate clienților noștri din întreaga lume.

Pe măsură ce lumea se schimbă, și noi ne schimbăm. Facem o diferență, în fiecare zi, pentru clienții noștri, pentru consumatori, pentru echipa noastră, pentru lume.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China