Catalog

BLIIoT|Noua versiune BL120 Modbus Gateway găsește aplicații în diverse domenii

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Noua versiune BL120 Modbus Gateway găsește aplicații în diverse domenii

Răspundeți la anunț

Introducere Gateway-ul Modbus este o componentă esențială în sistemele de automatizare și control industrial. Acesta permite o comunicare, o integrare și o scalabilitate fără întreruperi, care sunt esențiale pentru funcționarea eficientă a sistemelor industriale moderne. Acesta joacă un rol crucial în facilitarea comunicării, integrării și scalabilității între dispozitive și sisteme care utilizează protocoale diferite.

Descrierea produsului

Gateway BL120 acționează ca o punte între dispozitivele Modbus și sistemul țintă, permițând schimbul de date și interoperabilitatea. Acesta permite comunicarea între dispozitive precum senzori, actuatori și controlere prin conexiuni seriale sau Ethernet.

Prin utilizarea gateway-ului Modbus BL120, organizațiile pot integra dispozitivele Modbus cu alte sisteme sau rețele, permițând o interoperabilitate perfectă și capacități avansate de gestionare și control.


Caracteristicile produsului

1. Suportă conectarea a până la 50 de dispozitive și colectarea a 4.000 de puncte de date.

22. Suportă 6 intrări opționale RS232/RS485.

3. Adoptă MCU ARM încorporat și este un produs dezvoltat pe baza sistemului de operare Linux.

4. 2 porturi Ethernet (port WAN și port LAN).

5. Suportă 4G, WiFi, GPS.

6. suportă OpenVPN, SNMPV1/V2.

7. Suportă funcțiile de rutare și colectarea datelor de comutare în cascadă pentru a facilita colectarea mai multor date despre echipamentele industriale. Software-ul are funcții complete și acoperă cele mai comune scenarii de aplicații.

8. Integrează interfața de configurare umanizată la care aderă BLIIoT, precum și configurarea de la distanță, actualizarea firmware-ului de la distanță și alte funcții. Utilizatorii trebuie doar să facă setări simple.

9. Adoptă o structură de fixare și are un design de alimentare cu protecție împotriva conexiunii inverse.

10. Adoptă tehnologia patentată de BLIIoT de fixare pe șină și acceptă instalarea pe șină standard DIN35 și instalarea pe perete.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Guangdong

Locație
Shenzhen