Catalog

Aparat de aer condiționat pentru conversia Modbus, BLIIoT| Noua versiune BL120AC

04.04.2024 13:05

Aparat de aer condiționat pentru conversia Modbus, BLIIoT| Noua versiune BL120AC

Răspundeți la anunț

Introducere Pentru a pune în aplicare protocolul de conectare a aparatelor de aer condiționat la Modbus, aveți nevoie de obicei de un dispozitiv gateway care convertește protocolul de comunicare proprietar al aparatului de aer condiționat în date compatibile cu Modbus. Gateway-ul acționează ca o punte, traducând datele aparatului de aer condiționat în registre sau bobine Modbus care pot fi înțelese de alte dispozitive Modbus. Există diferite variante ale protocolului Air Conditioner to Modbus, în funcție de producătorul și modelul aparatului de aer condiționat. Unele protocoale utilizate în mod obișnuit includ Modbus RTU și Modbus TCP/IP.

Descrierea produsului

BL120AC - gateway-ul de la aparatul de aer condiționat la Modbus este un dispozitiv care permite comunicarea între un sistem de aer condiționat și o rețea Modbus. Acesta servește ca o punte între cele două sisteme, permițând schimbul de date și controlul.



BL120AC se interfațează de obicei cu aparatul de aer condiționat folosind protocolul său proprietar, traducând datele în protocolul Modbus înțeles de alte dispozitive din rețeaua Modbus. Acesta poate converti diverși parametri, cum ar fi temperatura, umiditatea, viteza ventilatorului și modurile de funcționare, în registre sau serpentine Modbus.



Prin conectarea aparatului de aer condiționat la o rețea Modbus, îl puteți integra într-un sistem mai mare de automatizare a clădirii sau într-un sistem de control de supraveghere și achiziție de date (SCADA). Acest lucru permite monitorizarea, controlul și coordonarea centralizată a mai multor sisteme HVAC, ceea ce duce la îmbunătățirea eficienței energetice și la o gestionare mai ușoară.

Caracteristicile produsului

1. Suportă Modbus RTU, Modbus TCP, aparate de aer condiționat etc.

2. Suportă conectarea la până la 50 de dispozitive și colectarea a 4.000 de puncte de date.

3. Suportă 6 intrări opționale RS232/RS485.

4. Adoptă un MCU ARM încorporat și este un produs dezvoltat pe baza sistemului de operare Linux.

5. 2 porturi Ethernet (port WAN și port LAN).

6. Suportă 4G, WiFi, GPS.

7. Suportă OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Suportă funcții de rutare și colectare de date de comutare în cascadă pentru a facilita colectarea mai multor date de echipamente industriale. Software-ul are funcții complete și acoperă cele mai comune scenarii de aplicații.

9. Integrează interfața de configurare umanizată la care aderă BLIIoT, precum și configurarea de la distanță, actualizarea firmware-ului de la distanță și alte funcții. Utilizatorii trebuie doar să facă setări simple.

10. Adoptă o structură de fixare și are un design de alimentare cu protecție împotriva conexiunii inverse.

11. Adoptă tehnologia patentată de BLIIoT de fixare pe șină și acceptă instalarea pe șină standard DIN35 și instalarea pe perete.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Guangdong

Locație
Shenzhen