Catalog

BLIIoT| Noua versiune BL120DT DL/T645 Conversia IEC 104 la Modbus în automatizarea sistemelor de putere

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Noua versiune BL120DT DL/T645 Conversia IEC 104 la Modbus în automatizarea sistemelor de putere

Răspundeți la anunț

Introducere Un gateway DL/T645 la Modbus este un dispozitiv care permite comunicarea între dispozitivele care utilizează protocolul DL/T645 și dispozitivele care utilizează protocolul Modbus. În mod similar, o pasarelă de la IEC 104 la Modbus facilitează comunicarea între dispozitivele care utilizează protocolul IEC 104 și dispozitivele care utilizează protocolul Modbus. DL/T645 este un protocol de comunicare utilizat pe scară largă în China pentru sistemele de contorizare inteligentă și de gestionare a energiei. Acesta definește formatul și regulile pentru schimbul de date între contoarele de energie și sistemele de colectare a datelor. Pe de altă parte, Modbus este un protocol comun utilizat pentru comunicarea între diverse dispozitive industriale.

Descrierea produsului

Gateway-ul BL120DT acționează ca un intermediar, permițând dispozitivelor care utilizează protocolul Modbus să citească date de la și să scrie date către dispozitive care utilizează protocolul DL/T645. Acesta efectuează conversia de protocol și maparea datelor între cele două protocoale, asigurând o comunicare fără întreruperi între diferitele dispozitive.



Gateway BL120DT are același scop, dar pentru dispozitivele care utilizează protocolul IEC 104 și protocolul Modbus. Protocolul IEC 104 este utilizat în mod obișnuit în aplicațiile de automatizare a sistemelor energetice și SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition).



Caracteristicile produsului

1. Suportă DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud.

2. Suportă conectarea la până la 50 de dispozitive și colectarea a 4.000 de puncte de date.

3. Suportă 6 intrări opționale RS232/RS485.

44. Adoptă un MCU ARM încorporat și este un produs dezvoltat pe baza sistemului de operare Linux.

5. 2 porturi Ethernet (port WAN și port LAN).

6. Suportă 4G, WiFi, GPS.

7. Suportă OpenVPN, SNMPV1/V2.

8. Suportă funcții de rutare și colectare de date de comutație în cascadă pentru a facilita colectarea mai multor date de echipamente industriale. Software-ul are funcții complete și acoperă cele mai comune scenarii de aplicații.

9. Integrează interfața de configurare umanizată la care aderă BLIIoT, precum și configurarea de la distanță, actualizarea firmware-ului de la distanță și alte funcții. Utilizatorii trebuie doar să facă setări simple.

10. Adoptă o structură de fixare și are un design de alimentare cu protecție împotriva conexiunii inverse.

11. Adoptă tehnologia patentată de BLIIoT de fixare pe șină și acceptă instalarea pe șină standard DIN35 și instalarea pe perete.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Guangdong

Locație
Shenzhen