Catalog

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

Henan Hongchang Aluminum Co., Ltd.

05.03.2024 12:00

Material PP capac pentru sticle de vin din aliaj de aluminiu 8011

Răspundeți la anunț

Hongchang Aluminum furnizează foi și bobine de aluminiu pentru fabricarea capacelor de sticle, care sunt materiale ideale pentru capacele PP pentru sticlele de whisky și alte sticle de băuturi. Acesta are proprietăți excelente de protecție împotriva umidității, împotriva scurgerilor și a contrafacerii, ceea ce îl face cu adevărat sigur, sănătos, rapid și ecologic, crescând valoarea adăugată a produsului.

Producția de capace de sticle PP are cerințe stricte privind rezistența, alungirea și deviația dimensională a materialului, altfel vor apărea fisuri sau cute în timpul prelucrării. Pentru a asigura comoditatea imprimării după ce capacul sticlei este format, este necesar ca suprafața materialului capacului de sticlă să fie netedă. Fără urme de rulare, zgârieturi și pete. Aliajele utilizate în mod obișnuit includ 8011-H14, 8011-H16, etc. Materialele din aluminiu pentru capace de sticle pot fi produse prin laminare la cald, turnare continuă, laminare continuă sau laminare la rece.

Caracteristicile materialului pentru capace de sticle PP:
1. Greutate redusă.
2. Ecologic, ecologic și ușor de reciclat.
3. Are proprietăți excelente de barieră.
4. Are o bună formabilitate
5. Are o bună formabilitate. Aspect frumos și decorare strălucitoare.
Plăcile de închidere din aluminiu 8011 sunt utilizate pentru fabricarea sistemelor de capace cu șurub pentru sticle și alte recipiente și reprezintă unul dintre principalele produse de pe piața ambalajelor din aluminiu. Proprietățile de etanșeitate la aer și la lumină ale aluminiului și ușurința de modelare și decorare îl fac materialul preferat pentru aplicațiile închise.

Capacele din aluminiu PP sunt utilizate pentru recipiente din sticlă, inclusiv pentru apă minerală, apă naturală, băuturi non-alcoolice și alcoolice, suplimente de sănătate și produse din sucuri.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
henan

Locație
No. 14, Business Outer Ring Road