Catalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

26.12.2023 11:50

China Servicii de inspecție - Supravegherea încărcării containerelor

Răspundeți la anunț

Serviciu de verificare completă Audit furnizor Audit furnizor Inspecție pre-producție în timpul producției Inspecție în timpul producției Inspecție înainte de expediere Supraveghere încărcare container

Supravegherea încărcăturii
Inspecția încărcăturii este lansată în fabrică, în depozite sau în locurile de încărcare ale expeditorilor. Pentru a verifica calitatea și cantitatea produselor de expediere, pentru a se asigura că produsele de expediere corespund unei calități bune și unei cantități corecte. Între timp, inspectorii supraveghează întregul proces de expediere pentru a se asigura că containerele sunt în stare bună și că sunt încărcate corect.
Pentru diferitele categorii de produse, vom întocmi o listă de verificare specializată pe baza cerințelor clienților și a experienței noastre. Iar inspectorul nostru va verifica bunurile strict în conformitate cu lista de verificare și cu eșantionul aprobat în timpul procesului de inspecție și va face tot posibilul pentru a reduce riscurile de achiziție.
Vă vom oferi rezultatul după ce inspecția este finalizată. Iar raportul de inspecție vă va fi trimis în termen de 24 de ore.
O mulțime de comercianți se bucură de serviciul nostru de control al calității nu numai pentru că serviciul nostru de inspecție este rentabil, ci și pentru că știu că ne așteptăm la QC. Printre clienții noștri se numără: Pepsi, Coca Cola, Anheuser-busch inBev, B&Q, LG, LG, Samsung, Honeywell, Toshiba, Emerson, Honda, Nissan, Panasonic, SHARP, ABB, Bandai, Tommy, Vtech, etc.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shenzhen

Locație
Guangdong

Data de sfârșit
29.06.2024 23:50