Catalog

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

Guangdong China inspection and testing Co., LTD

  • ISO
  • CE
  • FCC

23.12.2023 00:00

Serviciu de verificare completă/Agenția de inspecție China

Răspundeți la anunț

Guangdong China inspecție și testare Co., LTD

Această verificare se efectuează în primele etape ale procesului de producție (între 0 și 20%). Scopul acestei verificări este de a inspecta parametrii procesului și de a verifica dacă produsul final va îndeplini cerințele de calitate dorite.

Suntem oameni și, în mod natural, oamenii fac greșeli, la fel și fabricile din China. Aproximativ jumătate din fabricile din China au probleme de producție. Dacă nu se efectuează o verificare strictă a calității, fabricile vor produce în funcție de standardul lor. De aceea, pentru a determina defectele mai devreme este un proces de economisire a timpului și a costurilor,atunci când vă dați seama de probleme când toate bunurile sunt terminate, se va pierde mult timp și bani pentru a le revizui. În experiența noastră, am făcut un control al calității în timp ce producția abia începuse, ne-am dat seama că culoarea folosită de fabrică era total diferită de cea dorită de client. Acesta este un defect major. După verificare, fabrica a revizuit imediat culoarea. Dacă am efectua un control al calității după ce produsele sunt aproape finalizate, aceasta ar putea fi o problemă majoră, iar expedierea va fi întârziată din cauza revizuirii problemelor constatate la controlul calității.

. Prin urmare, se recomandă cu tărie efectuarea unui control al calității în faza incipientă a procesului de producție. Acest control al calității este necesar în China, în special pentru a evita neînțelegerile și defectele în procesul de producție ulterior.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shenzhen

Locație
Guangdong

Data de sfârșit
29.06.2024 23:50