Catalog

Șuruburi de construcție

15.12.2023 00:00

Șuruburi de construcție

Răspundeți la anunț

Șuruburi pentru lemn, șuruburi pentru acoperișuri, șuruburi pentru gips-carton și șuruburi pentru plăci aglomerate

Suntem o fabrică cu sediul în China, specializată în producția de șuruburi de construcții de 17 ani. Fabrica noastră oferă o gamă de șuruburi din oțel inoxidabil și oțel carbon, cum ar fi șuruburi pentru lemn, șuruburi pentru acoperișuri, șuruburi pentru gips-carton și șuruburi pentru plăci aglomerate. Noile noastre șuruburi bimetalice au fost dezvoltate în întregime în cadrul companiei. Șuruburile noastre variază de la M3 la M10, cu o lungime între 9,5 mm și 400 mm, în funcție de cerințele clienților.

De asemenea, dispunem de certificare ISO9001, CE și ETA. (șurub pentru gips-carton ETA20-0316, șurub pentru lemn cu cap bombat și șurub pentru lemn cu cap plat)

În plus, fabrica noastră, care se întinde pe o suprafață de 1.500 de metri pătrați și are peste 100 de angajați profesioniști, are o capacitate de producție lunară de 1.500 de tone de elemente de fixare.

Prin urmare, capacitatea noastră de producție fiabilă și produsele noastre de înaltă calitate ne fac un partener de încredere pentru distribuitorii, angrosiștii și utilizatorii finali de peste hotare de pe principalele piețe de elemente de fixare, inclusiv Rusia, Germania, Italia și Polonia.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Ningbo