Catalog

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

Nansteel Manufacturing Co.,Ltd

  • ISO - 9001:2008

12.12.2023 18:00

Tuburi din oțel inoxidabil fără sudură

Răspundeți la anunț

Tuburi din oțel inoxidabil fără sudură

Oțelul inoxidabil este un aliaj de fier cu un conținut de crom de cel puțin 10,5 %. Elementele de aliere, cum ar fi nichelul, molibdenul, titanul, carbonul, azotul și cuprul, îmbunătățesc rezistența, capacitatea de formare și alte proprietăți ale oțelului inoxidabil. Diferitele aliaje au grade diferite de rezistență la coroziune.

În comparație cu oțelul carbon, aliajele de oțel inoxidabil oferă o tenacitate mai mare la temperaturi scăzute, o călire mai mare la lucru, o rezistență și o duritate mai mari, o ductilitate mai mare și un aspect mai atractiv.

Avantajele tuburilor din oțel inoxidabil fără sudură
Avantajele tuburilor din oțel inoxidabil fără sudură Este rezistent la căldură și este potrivit pentru aplicații de mare putere și temperaturi ridicate.

Procesul de fabricare a țevilor din oțel inoxidabil fără sudură
Procesele tipice pentru fabricarea tuburilor din oțel inoxidabil fără sudură sunt extrudarea, găurirea adâncă sau perforarea. Cu toate acestea, procesul de extrudare oferă cel mai uniform diametru exterior (diametru exterior) și, în cele din urmă, cel mai concentric diametru interior (diametru interior). În plus, extrudarea este cel mai potrivit proces pentru tuburile lungi din oțel inoxidabil, înfășurate fără sudură.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Hunan

Locație
Changsha

Data de sfârșit
13.11.2024 15:50