Catalog

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

10.11.2023 00:00

Maanshan Baiyun Environmental Protection Equipment Co.

Răspundeți la anunț

Compania are o gamă largă de produse, care acoperă în principal trei domenii.

În primul rând, toate tipurile de magneți de ferită și magneți NdFeB, care sunt utilizate pe scară largă în industria auto, electronică, telecomunicații și în alte domenii.

În al doilea rând, ne specializăm în principal în producția de separatoare magnetice pentru clienți, inclusiv separatoare magnetice uscate și umede, separatoare magnetice suspendate și verticale și diverse tipuri de tamburi magnetici. Separatoarele magnetice sunt utilizate în principal în purificarea și concentrarea minereului de fier, utilizarea reziduurilor, deferizarea materiilor prime de cărbune în centralele electrice, ciment și alte materiale de construcții, precum și a materiilor prime din sticlă și ceramică, sortarea pulberilor de cauciuc reciclate și așa mai departe.

În al treilea rând, dispunem de o echipă profesionistă pentru sortarea minereului de fier, peletizarea, proiectarea procesului de fabricare a cepei și fabricarea echipamentelor complete etc. Sperăm să oferim garanție tehnică profesională și sprijin pentru industria de fabricare a fierului din țările în curs de dezvoltare, iar compania dispune de echipamente de testare complete. În ceea ce privește produsele, calitatea este fiabilă, structura este simplă, funcționarea este convenabilă, economisirea energiei și a energiei, întreținerea este convenabilă, iar acestea sunt exportate în principal în Statele Unite, Europa, Australia, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, America de Sud și în alte țări și regiuni, și se află pe o poziție de lider în lumea afacerilor, se bucură de o bună reputație și sunt lăudate de clienți.

Salutăm călduros prietenii din întreaga lume să negocieze și să coopereze cu noi


Noile teorii și echipamente ale companiei noastre pot fi întotdeauna în fruntea domeniului magnetic intern. Credem că, în condițiile în care "calitatea este pe primul loc" și "serviciul este pe primul loc", ne vom depăși în mod constant și ne vom aduce propria contribuție la industria minieră și siderurgică din China.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Anhui

Locație
99 Huayu Rd, Maanshan

Data de sfârșit
31.01.2024 10:15