Catalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 04:25

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONIC FLAW DETECTOR, NOU DE VÂNZARE!!!

Răspundeți la anunț

Waygate Technologies Krautkramer USM 100 Krautkramer, un produs de afaceri Baker Hughes (fostă GE Inspection Technologies), este un detector de defecte cu ultrasunete ideal pentru aplicații de inspecție industrială. Cea mai recentă evoluție din familia USM, USM 100 dispune de calibrare ghidată, filtre personalizabile, un înregistrator de date avansat și funcționalitate asemănătoare cu cea a unui smartphone. Seturile de date vechi de la USM Go și USM 35 sunt compatibile cu acest ultim model

Detectorul de defecte Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 este ușor și proiectat ergonomic pentru a fi ușor de utilizat. Dispune de un ecran tactil mare și de butoane care permit o operare ambidextră fără probleme. Ecranul tactil LCD de 7 inchi, compatibil cu mănușile, este vizibil în orice condiții de iluminare. Interfața de utilizator inteligentă și intuitivă este ușor de învățat, personalizabilă și simplifică configurarea, timpul de instruire și actualizările.

Krautkrämer USM 100 oferă, de asemenea, o mai mare eficiență prin acces de la distanță și prin gestionarea și stocarea datelor. Caracteristicile digitale includ fluxuri de lucru personalizate prin intermediul software-ului Mentor App; gestionarea datelor securizată, bazată pe cloud; calibrarea la distanță care reduce timpul de calibrare de la două săptămâni la 30 de minute; și un magazin public pentru descărcarea de aplicații personalizabile. Mentor PC permite încărcarea, analiza și raportarea datelor de inspecție de pe un PC; iar Mentor PC Live permite utilizarea USM 100 de la distanță. Mentor Create permite utilizatorului să personalizeze sau să creeze aplicații de inspecție pentru proceduri de testare unice, aplicații industriale și niveluri de experiență. Seturile de date sunt, de asemenea, compatibile cu modelele vechi USM Go și USM 36, permițând o tranziție fără probleme la USM 100.

Detectarea defectelor redefinită:
USM 100 portabil Krautkrämer este un instrument de inspecție extrem de versatil, conceput pentru a face față unei game largi de provocări de inspecție. Efectuați inspecții complete și precise ale activelor industriale și îmbunătățiți-vă datele cu imagini și geolocalizare pentru o mai bună trasabilitate și raportare.

Aplicații cheie
  • Inspecția sudurilor
  • Inspecția coroziunii
  • Inspecția forjărilor și a pieselor turnate
  • Inspecția șinelor
  • Inspecția materialelor compozite
  • Inspecții la centrale nucleare

Preț 3.800,00$.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
Jawa Timur

Locație
Surabaya

Data de sfârșit
01.01.2025 12:05