Catalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

05.06.2024 01:05

FORMA TRIOS 3 POD FĂRĂ FIR DE VÂNZARE!!!

Răspundeți la anunț

Shape TRIOS 3 este o soluție de amprentare digitală trei în unu care include un scaner intraoral, o cameră intraorală integrată și o măsurare automată a nuanțelor, toate într-un singur dispozitiv. O soluție de amprentare digitală ușoară. ușor de utilizat, cu vârf rotunjit autoclavabil și oglindă detașabilă pentru o sterilizare ușoară. Este disponibil în design cu mâner de stilou, mâner cu mâner și versiuni integrate în scaun.

Scanner intraoral digital fără fir
Continuați să vă îmbunătățiți cabinetul stomatologic. Profitați de scanerul intraoral TRIOS pentru a îmbunătăți experiența pacientului, pentru a reduce timpul petrecut pe scaun și pentru a debloca cea mai largă gamă de oportunități de tratament. TRIOS este rapid, ușor de utilizat și creează amprente digitale color precise și documentate. Spre deosebire de multe alte soluții, TRIOS vă oferă actualizări continue ale software-ului, hardware actualizabil și module opționale de tratament dentar pentru a vă asigura că cabinetul dvs. rămâne în frunte pe măsură ce afacerea dvs. se consolidează.

Soluția de scanare intraorală entry-level.
Soluția economică TRIOS 3 Basic vine cu fir, configurată ca un pod cu mâner de stilou și permite un flux de lucru simplu de tip "scanare și trimitere". TRIOS 3 Basic include binecunoscuta precizie de scanare 3Shape, modul de viteză nebună, ieșire STL, culori realiste și măsurarea nuanțelor, precum și tehnologia de scanare AI pentru o scanare simplificată.

TRIOS 3 Wireless Pod
Trios 3 Wireless Pod pentru conectarea scanerului TRIOS la un computer. O alternativă mobilă și flexibilă la soluția cu cărucior, de exemplu, pentru stomatologii care lucrează în mai multe locații sau pentru clinicile cu spațiu limitat. Computerul nu este inclus.

TRIOS 3 Wireless Scanner
Scaner 3D portabil cu tehnologie de secționare optică ultrarapidă pentru scanarea intraorală fără spray și pulbere în culori. Capabil să măsoare nuanțele dinților și să adauge fotografii HD la modelul 3D. Disponibil cu mâner sau mâner cu stilou.

Software
Software TRIOS Digital Impression cu interfața 3Shape Communicate integrată

Piese și accesorii:
Cablu de alimentare și unitate de alimentare
1 dongle Wi-Fi
1 încărcător pentru baterii TRIOS 3 Wireless incl. 3 baterii
dongle USB cu software
5 x vârfuri de scanare TRIOS 3 incl. oglinzi (autoclavabile)
TRIOS 3 Protection Tip
TRIOS 3 Calibrare Tip
TRIOS 3 Kit de calibrare a culorilor TRIOS 3

Preț 2.500 USD


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
Jakarta

Locație
Jakarta