Catalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

SCANNER INTRAORAL ITERO ELEMENT FLEX

Răspundeți la anunț

ITero Element Flex1 vă oferă cea mai bună mobilitate, permițându-vă să vă îngrijiți pacienții oriunde doriți să îi vedeți. Cu configurația doar cu bagheta, puterea tehnologiei iTero Element este la îndemâna dumneavoastră, permițându-vă să efectuați scanări ale arcadelor complete chiar și în cel mai mic cabinet.

O soluție puternică pe care o puteți lua din cameră în cameră sau din cabinet în cabinet. Cu iTero Element Flex, aveți mobilitate maximă și vă puteți îngriji pacienții oriunde v-ați afla. Configurația doar de perete pune puterea tehnologiei iTero Element chiar în mâinile dumneavoastră, astfel încât puteți efectua scanări ale arcadelor complete chiar și în cel mai mic cabinet.

iTero Element Flex este un sistem care permite transferul rapid și ușor între cabinete, oferind medicilor de familie și ortodonțiștilor posibilitatea de a efectua scanări ale arcadelor complete în toate cabinetele.

Configurația "wall-only" a iTero Element Flex este un scaner portabil pentru transportul de la un cabinet la altul și permite medicilor să valorifice puterea vizualizării la scaun. Este ideal pentru cabinetele cu mai multe sedii care au nevoie de un scaner convenabil și ușor de transportat. Prin utilizarea laptopurilor compatibile, medicii pot acum să scaneze oriunde, chiar și în cele mai mici cabinete. Element Flex include o husă de transport personalizată.

Element Flex, care reprezintă alegerea, include o husă de transport personalizată și permite conectivitatea. Fiecare scaner are aceleași caracteristici ca și predecesorul său. Inițial, tijele de scanare intraorală erau considerate dificil de utilizat și voluminoase. Așa că, atunci când a venit momentul să ia o decizie de achiziție, medicii au decis să renunțe la ele. Acum există o gamă largă de opțiuni.

Odată cu introducerea acestui Element Flex, scanările pot fi efectuate direct de pe laptopuri, ceea ce face ca scanarea intraorală să fie mai mobilă ca niciodată. Totuși, aceasta nu este singura invenție în domeniul scanării IOS. Cea mai recentă versiune de la 3shape, TRIOS MOVE, oferă o baghetă de scanare fără fir, împreună cu un braț și un ecran pivotant care permite clinicianului să arate pacientului procesul și planificarea tratamentului.

Caracteristicile iTero Element Flex:

Amprenta compactă pentru portabilitate și comoditate
Afișaj color îmbunătățit pentru imagini uimitoare și precise
Efectuați scanări 3D clare, color și de înaltă rezoluție, în doar 60 de secunde
Touchpad-ul baghetei de scanare este la fel de intuitiv și simplu ca și gesturile de pe smartphone-ul dumneavoastră

Vizualizați o practică mai bună cu iTero Element Flex:
Fluxuri de lucru pentru restaurare și ortodonție
Invisalign optimizat
Conectivitate
Instrumente de vizualizare
iTero TimeLapse
Invisalign Outcome Simulator
Evaluarea progresului
Integrarea frezării la cabinetul medical

 

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
Jakarta

Locație
Jakarta