Catalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

03.01.2024 01:00

LEICA ABSOLUTE TRACKER AT960, NOU

Răspundeți la anunț

Leica Absolute Tracker AT960 este un sistem de urmărire laser robust și complet, care încape într-o singură carcasă de zbor. Oferind măsurători dinamice de mare viteză în mod standard, acesta este o soluție completă pentru sondarea, scanarea și inspecția automată cu șase grade de libertate (6DoF), precum și pentru măsurarea reflectoarelor.

O nouă generație de sistem CMM portabil bazat pe o tehnologie dovedită, AT960 reunește funcționalitatea 6DoF introdusă cu Leica Absolute Tracker AT901 și portabilitatea și ușurința de utilizare oferite de Leica Absolute Tracker AT403 compact. Rezultatul este o soluție de măsurare a volumelor mari, foarte sofisticată, dar ușor de utilizat, care cântărește mai puțin de 14 kilograme.

Laser tracker-ul AT960 poate fi transportat cu ușurință, despachetat rapid și alimentat în câteva minute pentru a oferi măsurători de înaltă performanță aproape oriunde. Caracteristicile dinamice și funcționalitatea flexibilă le oferă utilizatorilor viteză, precizie și portabilitate absolute.

Cu o comunicare fără fir și o opțiune de funcționare pe baterii, designul cu tehnologie integrată al AT960 face ca configurarea îndelungată să devină un lucru de domeniul trecutului. Interferometrul Leica Absolute Interferometer (AIFM) permite măsurători precise de mare viteză la o țintă în mișcare, în timp ce funcția inovatoare PowerLock asigură restabilirea instantanee a unui fascicul întrerupt fără intervenția utilizatorului, reducând volumul de muncă al operatorului și cerințele de instruire. Comenzile intuitive cu ecran tactil minimizează potențialul de eroare al utilizatorului, economisind timp, efort și bani. Arhitectura de verificare și compensare înseamnă că reglajele de bază pot fi efectuate pe teren, în timp ce designul robust garantează funcționarea conform specificațiilor, cu un nivel minim de calibrare și întreținere


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
Jawa Timur

Locație
Surabaya

Data de sfârșit
28.12.2024 09:00