Catalog

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd

10.10.2023 00:00

Echipament de tratare a dezinfecției cu microunde pentru deșeuri medicale spitalicești

Răspundeți la anunț

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd., fondată în 2014, cu sediul în județul Minquan, provincia Henan. Este o întreprindere ecologică profesionistă, specializată în cercetare și dezvoltare a tehnologiei de tratare inofensivă a deșeurilor medicale, în fabricarea de echipamente, în investiții și în exploatarea centrelor de tratare centralizată a deșeurilor medicale.

Henan Liying Environmental Science and Technology Co., Ltd.., înființată în noiembrie 2014, cu un capital social de 64,2 milioane de yuani, cu sediul în zona de dezvoltare de înaltă tehnologie din districtul Minquan , provincia Henan, cu peste 340 de angajați (inclusiv filialele).

Este o întreprindere națională de înaltă tehnologie, o unitate membră a Asociației pentru protecția mediului din China, specializată în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei de tratare inofensivă a deșeurilor medicale, în fabricarea de echipamente și în investiții și operațiuni de proiect.

Compania Liying insistă întotdeauna pe cercetarea independentă și pe inovarea produselor, a înființat trei platforme de cercetare și dezvoltare la nivel provincial, inclusiv Henan Provincial Enterprise Technology Center, Henan Medical Waste Treatment Engineering Technology Center și Henan Postdoctoral Innovation Practice Base.

Până la sfârșitul anului 2022, Liying a investit, construit și operat numeroase proiecte de eliminare centralizată a deșeurilor medicale în peste zece provincii din China, cum ar fi Henan, Hebei, Jiangxi, Guizhou, Yunnan, Jiangxi, Shaanxi, Heilongjiang și Jilin. În același timp, a acumulat o experiență bogată în construcția și operarea proiectelor și a rezolvat problema eliminării centralizate a deșeurilor medicale sau a eliminării de urgență pentru tot mai multe regiuni.

10Anii de experiență 100+Zona deservită 720,00m³ de deșeuri medicale în fiecare an

Echipamentele noastre de dezinfectare a deșeurilor medicale și vehiculele speciale oferă servicii nu numai pentru provinciile și regiunile din China, ci și pentru exportul în Statele Unite, Iran și alte țări din Orientul Mijlociu.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Shangqiu