Catalog

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

SUZHOU RICO MACHINERY CO., LTD

27.09.2023 00:00

Clipsuri pentru suport de scule pentru Biesse Rover CNC Center, 1705A0123 HSK63F

Răspundeți la anunț

- Biesse Part No.: 1705A0123 - 1705A0123 cleme pentru suport de scule 1705A0123 - Biesse suport de scule (furcă albă) HSK F63 - Biesse cleme pentru scule HSK 63F - Biesse suporturi de scule Rover - Biesse clește pentru scule CNC HSK63F - Biesse furcă pentru scule din plastic HSK 63F - Biesse clește pentru scule HSK F63

1705A0123 HSK F63 Clips de fixare a uneltelor pentru Biesse Rover CNC

Această piesă de schimb Biesse 1705A0123 este consumabilă pentru Biesse Rover CNC. Furculița pentru scule HSK 63F este pentru prinderea suportului de scule HSK63F, utilizată cu schimbătorul de scule cu carusel sau cu încărcare laterală.

Specificații ale furcii port-unealtă HSK63F:
1. Fabricat în China, marcă renumită
2. Material plastic alb Dupont importat din SUA, de înaltă calitate, întărit și antiexplozie.
3. Clemele port-unealtă sunt rezistente la schimbările de temperatură și mențin o toleranță foarte precisă a ambreiajului.
4. Bloc de oțel aliat turnat în interior, structură întărită, are o capacitate de încărcare mare, de asemenea, cu pini de poziționare din oțel.
4. Grad de echilibru dinamic: G2.5, 30000rpm
5. Precizia de cădere: 0,005mm
6. Capacitate de încărcare: 8-10kgs
7. Rezistă mai mult de 60.000 de ori cicluri de schimbare a sculei. Am testat.
8. Același material ca și furca din Italia folosit. Perspectiva este de până la 95% la fel ca în Italia. Durata de viață poate până la mai mult de 90% din Italia made.

1705A0123 Cleștele de prindere din plastic HSK63 este disponibil în stoc pentru livrare rapidă.


Plasticul turnat cu inserție metalică pentru rigiditate și știftul de blocare pentru agregate sunt, de asemenea, disponibile aici.

Pe lângă utilizarea pe mașinile CNC Biesse Rover, aceste prinderi pentru schimbător de scule sunt, de asemenea, utilizate pe scară largă pe mașinile de frezat CNC cu schimbător automat de scule CNT Motion, CR Onsrud, DMS, Flexicam, Multicam, Northwood, Techno, Laguna, Thermwood, Bulleri, ITALMAC Zeus, KDT, Masterwood. Sunt un dispozitiv de prindere a suportului de scule cu schimb exact.

Întreținere: Degetele pentru scule CNC se uzează în timp. Dacă axul HSK nu fixează scula în mod corespunzător, este posibil ca furca sculei să fie uzată, ceea ce cauzează probleme de aliniere. Introduceți și scoateți întotdeauna suporturile de scule lateral. Furcile pentru scule trebuie montate într-o zonă care să reducă pe cât posibil expunerea la așchii de tăiere și resturi. Înlocuiți-le dacă sunt uzate sau deteriorate. Suporturile de scule și conul conic al fusului trebuie, de asemenea, întreținute. Un conic curat, fără resturi și bavuri, va ajuta la prevenirea lipirii sculei. Aplicați în mod regulat un strat ușor de compus antigripaj pe con.
Notă: Nu suflați niciodată aer comprimat în conul fusului.
Compatibilitate: Poate fi utilizat cu toate suporturile de scule HSK 63F.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
(No states listed)

Locație
Suzhou, Jiangsu, China