Catalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

11.09.2023 01:05

SIUI ULTRASUNETE SCANNER CTS8800 PLUS

Răspundeți la anunț

Aparatul cu ultrasunete SIUI CTS-8800 este o unitate portabilă și combină cele mai recente tehnologii de imagistică cu ultrasunete cu tehnologie de reducere a speckle și zoom îmbunătățit. SIUI CTS-8800 este foarte ușor de utilizat pentru toți operatorii și dispune de un sistem de operare stabil cu un HDD de 160 GB. Capabil să producă imagini 4D alb-negru la un cost mai mic decât concurenții săi.

SIUI CTS-8800 este cel mai rentabil echipament de imagistică cu ultrasunete 4D de pe piață. Aparatul cu ultrasunete SIUI CTS-8800 este primul sistem entry-level care combină caracteristicile avansate de imagistică cu tehnologia wireless. Presetările veterinare, stocarea imaginilor și optimizarea instantanee a imaginilor fac ca totul să fie logic și ușor de utilizat. Aparatul CTS-8800 oferă tehnologii precum Spatial Compound Imaging, Armonice tisulare, Reducerea speckle și Focalizarea variabilă a imaginii pentru a produce imagini de înaltă calitate. Combinând aceste caracteristici de înaltă tehnologie cu transmisia wireless a imaginilor, CTS-8800 permite clinicii dumneavoastră să treacă în fruntea tehnologiei.

CAPACITATE 4D VERSATILE
CTS-8800 Plus oferă imagistică 4D excelentă la un preț uimitor. Tehnologia de imagistică volumetrică acoperă imagistica fetală 4D obstetricală și imagistica volumetrică transvaginală ginecologică, care prezintă imagini mai precise și mai specifice pentru diferite cerințe clinice.

IMAGINARE COMPOZITIVĂ SPAȚIALĂ
Tehnologia ajută la atenuarea artefactelor de ecou și la îmbunătățirea rezoluției spațiale prin scanarea țintei cu formare de fascicule mult i-direcționale.

ADVANCED IMAGING TECHNOLOGY
Speckle reduction technology
Tehnologia ajută la reducerea zgomotului și a artefactelor, la purificarea t emelor de umbrire și a marginilor, la îmbunătățirea rezoluției contrastului și la identificarea
leziunii timpurii a țesuturilor/structurilor.

Smart One Key Optimization
Sistemul reglează inteligent TGC și câștigul B în modul B, precum și linia de bază, PRF și câștigul PW pentru a obține cea mai bună imagine B/N și PW
imagine numai prin apăsarea unei singure taste.

SOLUȚII CLINICE CU VALOARE Adăugată
Imagistică panoramică
Sistemul permite extinderea vederii mai largi pentru ca medicii să scaneze țesuturile pe suprafețe mari cu ajutorul mișcării de scanare a transductorului.

Transmiterea wireless a imaginilor către iPad/iPhone și imprimantă PC wireless
Sistemul oferă posibilitatea de lucru mobil în spitale și clinici prin afișarea imaginilor pe scanare prin iPad, iPhone, chiar dacă medicul se află departe de sistemul de ecografie.

Posibilitatea de upgrade Doppler color
Sistemul suportă upgrade-uri de cartografiere a fluxului color, Doppler cu unde pulsate și modul triplex, ceea ce îl face să fie el însuși un sistem ecografic Doppler color complet
Doppler ideal pentru utilizatorii de la nivelul de intrare.

Caracteristicile aparatului cu ultrasunete SIUI CTS-8800
  • Monitor LCD de înaltă rezoluție de 10"
  • Tehnologie de reducere a speckle-ului
  • cineloop de 512 cadre
  • Sonde cu mai multe frecvențe
  • imagistică 4D și 2D
  • Optimizare a imaginii printr-o singură atingere
  • Presetări veterinare
  • Tabele de reproducere a animalelor mari și mici
  • Programe de măsurare abdominală și cardiacă
  • Transmitere wireless a imaginilor

Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
DKI Jakarta

Locație
Kota Jakarta Selatan

Data de sfârșit
31.12.2024 09:45