Catalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

16.09.2023 01:00

GE VOLUSON E10 CU ULTRASUNETE

Răspundeți la anunț

Aparatul cu ultrasunete GE Voluson E10 este un ecograf premium pentru sănătatea femeii, care se ridică cu adevărat la înălțimea numelui "Premium." Cea mai notabilă caracteristică a sa este noul transductor Matrix 4D. Aceasta este o sondă 4D complet electronică, fără părți mobile. Acest lucru înseamnă că nu există nicio "măturare" a sondei, iar toate imaginile sunt obținute simultan, fără întârziere.

Acest lucru

înseamnă că ratele de cadre sunt mai mari, calitatea imaginii este excelentă, iar imaginile de diagnosticare sunt mult mai precise

. Cel mai recent din seria Expert, sistemul cu ultrasunete Voluson E10 este conceput pentru cabinetul de sănătate avansat pentru femei. Unde cazurile complexe sunt regula, nu excepția. Unde rezolvați zilnic întrebări dificile de diagnosticare. Acolo unde pacienții vin la dumneavoastră pentru răspunsuri sigure.

Noul Voluson E10 se bazează pe arhitectura inovatoare a sistemului Radiance care stabilește noi standarde în ceea ce privește performanța imagistică*, oferind imagini 2D și 3D/4D spectaculoase; o penetrare excelentă pentru examenele dumneavoastră dificile din punct de vedere tehnic; noi instrumente de imagistică de volum și aplicații avansate pentru a vă ajuta să abordați cazurile dificile. Voluson E10 suportă, de asemenea, următoarea generație de HDliveTM de la GE - HDlive Silhouette și HDlive Flow - imaginile sunt cu adevărat extraordinare!

GE este recunoscută pe scară largă ca fiind lider mondial în tehnologia sistemelor de ecografie pentru asistența medicală a femeilor. Seria de ecografe GE Voluson a companiei permite ginecologilor și clinicienilor din domeniile obstetrică, ginecologie și fertilitate să efectueze cu ușurință examinări complexe pentru sănătatea femeilor, oferind diagnostice precise printr-o calitate superioară a imaginii într-un timp critic.

GE Voluson E10 a fost proiectat pentru a înlocui, dar nu în totalitate, modelul GE Voluson E8, cu un preț mai mic, deoarece oferă o putere de procesare de patru ori mai mare decât GE Voluson E8, permițând astfel aplicații avansate și un flux de lucru eficient. În comparație cu E8, E10 posedă un ecran mai mare pentru o vizualizare îmbunătățită a scanărilor, o formare mai sofisticată a fasciculului și tehnologii de redare mai noi. Puterea de procesare excepțională și viteza excepțională a GE Voluson E10 înseamnă timpi de randare mai rapizi și rate de cadre mai fluide, care oferă un live HD extrem de clar și realist.

Caracteristici și specificități GE Voluson E10
  • matrice electronică 4D Transductor 4D
  • HD Live
  • monitor LED cu ecran lat de 23"
  • 12.panou tactil multitouch de 1"
  • Iluminare a portului sondei
  • Ergonomie optimizată
  • Reducerea avansată V-SRI Volumetric speckle reduction
  • Ratele foarte ridicate ale cadrelor în imagistica 2D și 4D
  • putere de procesare de 4 ori mai mare decât la Voluson e8

Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Indonezia

Regiune
DKI Jakarta

Locație
Kota Jakarta Selatan

Data de sfârșit
31.12.2024 08:55