Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Analizator de dimensiune a nanoparticulelor și de potențial zeta

Răspundeți la anunț

Winner 901 Photon Correlation DLS Analizator de dimensiune a nanoparticulelor și de potențial zeta

Domeniul de testare 1-10000nm

 

Descrierea produsului


Analizatorul de mărime și potențial de nanoparticule Winner901 este un nou produs de înaltă calitate de la Winner Particle Instrument Co., Ltd. pentru analiza dimensiunii particulelor folosind împrăștierea dinamică a luminii, care poate măsura atât potențialul zeta, cât și dimensiunea nanoparticulelor.

 

Detalii despre produs:


Winner901 utilizează tehnologia de împrăștiere electroforetică a luminii pentru a măsura potențialul zeta și a obține punctul izoelectric și utilizează tehnici de împrăștiere statică a luminii (SLS) pentru a măsura greutatea moleculară. În comparație cu alte dispozitive de același tip din țară și din străinătate, acesta are avantaje semnificative și poate fi utilizat în diverse experimente împreună cu analizorul laser de distribuție a dimensiunii particulelor.


Aplicație:


Analizorul de potențial și dimensiune a nanoparticulelor Winner901 are atât funcții de analiză și testare a potențialului zeta, cât și a dimensiunii nanoparticulelor. Este potrivit pentru măsurarea dimensiunii particulelor și a potențialului de suprafață a unei varietăți de nanoemulsiuni diferite, coloizi în suspensie etc. Acesta poate fi utilizat în industria chimică fină pentru nanomateriale, cercetare și dezvoltare și controlul calității producției de agenți tensioactivi, oligomeri etc. Este, de asemenea, un tester de dezvoltare a produselor și de control al calității pentru cerneluri de imprimare, preparate farmaceutice și alte industrii.

Caracteristici principale


Principiul de testare:
Utilizând principiul împrăștierii luminii electroforetice și al spectroscopiei de corelație a fotonilor, dimensiunea potențialului zeta al particulelor a fost determinată pe baza vitezei de mișcare electroforetică a particulelor în lichid. Viteza populației de mișcare electroforetică a particulelor și valoarea deplasării Doppler a luminii împrăștiate cauzată de iradierea cu laser a acestor particule au variat. Spectroscopia de corelație fotonică analizează mărimea potențialului zeta al particulelor pe baza deplasării de frecvență.

Achiziție de date cu viteză ultra-rapidă:
Componenta de bază a dispozitivului este corelatorul digital HA1024, care poate efectua achiziția intensității luminii împrăștiate electroforetice și calculul funcției de autocorelație în timp real pentru a reflecta în mod eficient informațiile privind viteza de mișcare electroforetică a particulelor și pentru a oferi baza pentru acuratețea rezultatelor testului potențialului zeta.
Raport semnal-zgomot extrem de sensibil:
Prin utilizarea unor tuburi fotomultiplicatoare profesionale de înaltă performanță, instrumentul are o sensibilitate extrem de ridicată și un raport semnal-zgomot ridicat pentru semnalele fotonice.
Control constant de înaltă precizie al temperaturii:

Prin utilizarea tehnologiei de control al temperaturii cu semiconductori, precizia controlului temperaturii este de până la 0.1 °C, astfel încât proba se află întotdeauna într-o stare de temperatură constantă pe parcursul întregului proces de testare, evitând abaterea testului cauzată de modificarea vâscozității lichidului și de mișcarea browniană datorată schimbărilor de temperatură și asigurând precizia și stabilitatea rezultatelor testului.
Sistem de traseu optic stabil:
Sistemul de traseu optic construit prin dispozitivul de schimbare a frecvenței optice și tehnologia de cuplare a fibrelor optice nu numai că face ca sistemul de detecție să fie mic, dar are și o capacitate puternică de antiinterferență, asigurând stabilitatea testului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Achiziționarea analizorului laser de dimensiune a particulelor trebuie să cunoască punctele:

(1) Ce materiale trebuie testate?
Dacă este vorba de suspensie/emulsie, trebuie să alegeți analizorul de dimensiune a particulelor cu dispersie lichidă, iar unele materiale reacționează și cu apă, deci au nevoie și de analizor de dimensiune a particulelor cu dispersie lichidă. În general, cimentul, pulberea de metal și materialele cu parafarmacie au nevoie de analizor de dimensiuni de particule în dispersie uscată, modelul
.

(2) Ce interval de dimensiuni trebuie testat?
Până în prezent, pe baza împrăștierii MIE, analizorul de dimensiuni de particule cu laser poate măsura intervalul de particule este de 0,01um-2000um. În cazul în care gama de materiale nu este atât de largă, de exemplu, 10um-20um, gama mai mică de distribuție a dimensiunii particulelor alege modelul cu gamă mai îngustă
va fi mai precisă, nu este nevoie să cumpărați un model cu gamă mare.

(3) Ce este mediul de dispersie?
Pentru modelul lichid, pentru ca proba să se disperseze bine și să circule în analizorul laser de dimensiune a particulelor, de obicei trebuie să folosim apă, alochol sau solvent organic ca mediu de dispersie.Pentru modelul de dispersie uscată, trebuie doar să folosiți aer comprimat ca mediu de dispersie. pe piața actuală, costul analizorului de dimensiuni de particule cu laser uscat este mai mare decât cel al modelelor de dispersie lichidă, astfel încât, dacă este bine de testat, modelul lichid este mai bun.

Mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai bun analizor de dimensiuni de particule cu laser potrivit pentru dumneavoastră!


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare