Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

21.11.2023 01:05

Analizor de imagine a formei particulelor de înaltă rezoluție, Winner 99E

Răspundeți la anunț

Număr de model: 99E
Timp de plumb: Cantitate (seturi) 1 - 1 > 1
Termen de livrare (zile) 2 Se negociază
Personalizare: Logo personalizat (comandă minimă de 2 seturi), ambalare personalizată (comandă minimă de 2 seturi)

Detalii de achiziție

Protecție cu expediere: Contactați furnizorul pentru a negocia detaliile de expediere
Bucurați-vă de Garanția de expediere la timp

Plăți:
Bucurați-vă de plăți criptate și securizate:

Retururi și rambursări:
Eligibil pentru rambursări în termen de 30 de zile de la primirea produselor.

Detaliile de ambalare:

Cutie din lemn <br>G.W: 16 KG, dimensiunea exterioară este L50*L30*H39cm

 

Produs Descriere


Analizorul de dimensiune a particulelor Winner99E Image este un instrument special pentru analiza distribuției dimensiunilor particulelor și a formei particulelor. Instrumentul prin intermediul microscopului optic de calitate profesională bine proiectat și a camerei pentru a obține informații despre particule; folosind o tehnologie de analiză a imaginii computerizate pentru a analiza și procesa, determinând astfel distribuția dimensiunii particulelor și morfologia particulelor. instrumentul este ușor de operat, imaginea este clară, rezoluția de măsurare intuitivă este de până la 0,1um/pixel, gama largă de măsurare etc. caracteristici remarcabile, Acesta poate fi utilizat pe scară largă în cercetarea și dezvoltarea de noi produse, controlul tehnologiei și inspecția calității universităților, institutelor de cercetare și întreprinderilor.

 

Caracteristici principale


1, Suport software

funcție puternică de analiză automată, simplă de operat egalizarea și detectarea limitelor și alte metode de binarizare, îmbunătățește foarte mult capacitățile de procesare și analiză a datelor. Reduce complexitatea operării utilizatorului, îmbunătățește confortul și rezoluția echipamentului.

2, Rezultate intuitive ale testelor

Permite utilizatorilor o înțelegere mai cuprinzătoare a morfologiei particulelor, a stării, a modificărilor de proces și a altor informații
atunci când testează particule. De asemenea, imaginile intuitive ale eșantioanelor ar putea ajuta utilizatorii să înțeleagă mai bine semnificația datelor
din raport.

3, Coaserea imaginilor

Imaginea multiplă Coaserea fără cusur, obține mai multe particule în testarea particulelor pentru a îmbunătăți reprezentarea testului
. Dar, de asemenea, poate coase acuratețea coasere după salvarea unei singure analize, pentru a îmbunătăți în continuare acuratețea rezultatelor.


4, Set de instrumente de procesare automată a particulelor

Eliminarea automată a aderenței particulelor, eliminarea automată a zgomotului, eliminarea automată a limitelor particulelor incomplete, particulele umplu automat zona goală, limite automate de netezire a granulelor, etc. 12 instrumente de procesare automată.

 

Aplicație


Analizorul static de imagine a particulelor Winner 99E utilizat în ciment, ceramică, produse farmaceutice, vopsele, coloranți, pigmenți, materiale de umplutură, produse chimice, catalizatori, cărbune, sedimente, praf, făină, aditivi alimentari, pesticide, explozivi, grafit, materiale fotografice, combustibil, pulbere metalică și nemetalică, carbonat de calciu, caolin și alte industrii de pulberi.

 

CÂȘTIGĂTOR 30 DE ANI- CHINA ANALIZOR DE DIMENSIUNI DE PARTICULE 30 DE ANI:

1985 Prof. Zhongjing Ren a condus un proiect de cercetare: dezvoltarea analizoarelor de particule de ciment on-line, iar în acel an acest proiect a fost pus pe lista celui de-al șaptelea plan de cercetare pe cinci ani al Chinei.
1990 Analizoarele on-line de particule de ciment au trecut examenul de acceptare al celui de-al șaptelea plan de cercetare pe cinci ani al Chinei Comentariile au fost "pionieratul artei în China" și "una dintre cele mai avansate tehnologii din această epocă".
1993 Analizorul on-line de particule de ciment a câștigat medalia de aur la prima expoziție tehnologică a Chinei.
1994 S-a ocupat de un proiect din cadrul celui de-al optulea plan de cercetare pe cinci ani al provinciei Shandong, care a dus la analizorul portabil de dimensiuni de particule cu laser JL 9200, și l-a brevetat.
1995 Analizorul portabil de dimensiuni de particule cu laser JL 9200 a fost inclus pe lista "celor mai importante produse noi din China".
1996 S-a ocupat de cel de-al nouălea plan de cercetare pe cinci ani al Chinei, care a dus la analizorul de dimensiuni de particule uscate cu laser JL 9300. Această invenție a câștigat "Premiul pentru știință și tehnologie" de gradul trei. Progression in Shandong Province".
2000 Jinan Winner Particle Technology Co. Ltd a fost înființată oficial.
2002 Analizorul de particule cu laser Winner 2000 a fost aprobat de Centrul de cercetare a materialelor standard din China.
2003 Winner 2000 a obținut certificatul de produs nou pentru instrumente metrologice de la Biroul de supraveghere tehnică și a calității din Shandong.
2004 Compania Winner obține certificarea CMC.
2005 S-a mutat în zona de dezvoltare industrială de înaltă și nouă tehnologie din Jinan.
2006 A fost aprobată ca "Întreprindere de înaltă și nouă tehnologie din Jinan".
2007 A obținut certificarea sistemului internațional de management al calității ISO90001:2000.
2007. A dezvoltat primul analizor dinamic de dimensiune a particulelor cu imagine dinamică din China și a trecut examenul de acceptare de către Biroul științific din Jinan. Comentariile au fost: "pionieratul artei în China" și "una dintre cele mai avansate tehnologii din lume".
2008 A dezvoltat corelatorul digital CR128.
2009 A dezvoltat primul analizor de dimensiuni de nanoparticule cu corelație luminoasă din China
2008 A fost aprobat ca "întreprindere de înaltă și nouă tehnologie din China"
2010. În prezent, Winner a împlinit zece ani și a devenit o societate pe acțiuni.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市