Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

11.11.2023 08:00

Câștigător 803 1-10000nm Photon Nano laser Photon Analizator de dimensiune a particulelor

Răspundeți la anunț

Descriere produs

Winner802/803 Analizator de dimensiuni de particule nanometrice de împrăștiere a luminii dinamice care se bazează pe principiul împrăștierii dinamice a luminii și, de asemenea, primul care utilizează corelația digitală în China. Și este upgrade de la Winner801, care este primul set de analizor de dimensiuni de particule nanometrice. Bazat pe principiul mișcării browniane, particule mai mici, viteză mai mare, particule mai mari, mai lent. Adoptă performanțe deosebite ale fotomultiplicatorului HAMAMATSU din Japonia și corelatorul digital de mare viteză dezvoltat de sine ca piese de bază, obține coeficientul de difuzie prin testarea schimbării luminii de împrăștiere în anumite unghiuri și calculează diametrul și distribuția particulelor în conformitate cu ecuația Stokes-Einstein. aparatul este cu caractere de calcul rapid, rație de rezoluție ridicată, precizie bună și repetabilitate, prin urmare, este utilizat pe scară largă în cercetarea de laborator a produselor companiei și utilizarea universitară.

Caracteristici principale

(1) Principiul de testare avansat:
Principiul dinamic de împrăștiere a luminii și tehnologia spectrului de corelație fotonică, în funcție de viteza de mișcare browniană a particulelor pentru a testa dimensiunea particulelor, diferite dimensiuni ale particulelor au viteze diferite, atunci când laserul iluminează aceste particule, va face ca lumina de împrăștiere să se întâmple cu diferite viteze de fluctuații-jos.
Metoda spectrului de corelație foto va analiza aceste dimensiuni ale particulelor în funcție de fluctuațiile fotonice-jos într-o anumită direcție.

(2) Rezoluție ridicată:
Folosind tehnologia PCR testați dimensiunea particulelor la scară nanometrică, trebuie să puteți distinge fluctuațiile de semnal de nanosecunde. Componentele de bază ale instrumentului este corelatorul digital CR256 dezvoltat de compania noastră, cu o viteză de înaltă rezoluție de 8ns.

(3) Sensibilitate ridicată și raport zgomot-semnal
Detectorul este compus din fotomultiplicator HAMAMATSU importat, astfel încât să asigure o bună precizie.

(4) Colectarea și calculul datelor de mare viteză
Produs de brevet auto-dezvoltat-CR256 corelație digitală, Ar putea finaliza colectarea intensității luminii de împrăștiere dinamică și calculul funcției autocorelative în timp real, Viteza de procesare a datelor este de până la 162M, reflectă în mod eficient informațiile dinamice de lumină de împrăștiere a diferitelor dimensiuni de particule.

(5) Sistem de traseu optic de înaltă stabilitate
Sistemul de detectare a spectrului de corelație fotonică adoptă tehnologia de fibră optică, dimensiuni mai mici și fiabilitate și anti-interferență ridicată.

(6) Sistem de control al temperaturii constante de înaltă precizie
Tehnologie de control al temperaturii cu semiconductori, control de precizie în limita de ±0,1 ℃,face ca probele să fie într-o stare constantă pe tot parcursul procesului de testare, previne eroarea de testare deoarece schimbarea temperaturii va schimba vâscozitatea lichidului și viteza mișcării Brownian.

(7) Parametrii de ieșire: Distribuția reală a dimensiunii particulelor, setați în mod liber D10-D100, D[4,3],D[3,2], D[2,1],D[1,0] și suprafața specifică

.Aplicație Nano

oxid metalic, nano pulbere metalică, nano material ceramic, proteine, latex de polimer, prepararea produselor farmaceutice, emulsie apă/ulei, vopsea, material de acoperire, pigment, cerneală, toner, produse cosmetice și alte domenii de cercetare, preparare și aplicare a materialelor nano

.
Echipa noastră

Scopul nostru este de a oferi analizor de dimensiuni de particule cu laser de super calitate și preț competitiv pentru clienții din întreaga lume!
Am creat mai mult de 10 prima tehnologie de analiză a dimensiunii particulelor în China!

Asigurarea calității

1. 1. Conformitate strictă cu sistemul de management al calității ISO9001-2000. 2. Control strict de la achiziționarea materialelor, inspecția procesului până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor. 3. Departamentul QC pentru a executa reglementările de control al calității.
4. Numai componentele calificate vor fi asamblate și analizorul de dimensiune a particulelor cu laser total trebuie să fie inspectat complet înainte de vânzare.


5.

Analizorul laser de dimensiune a particulelor va fi procesat prevenind testul -shake înainte de livrare.


Serviciu post-vânzare

1.Se va oferi CD video demonstrativ de funcționare.2.Oferiți un serviciu de formare gratuită.
3.Data de asigurare a calității este de 1 an de la terminarea plății, suportul tehnologic va fi oferit pe viață. Și după aceea, vom colecta costul dacă oferim accesorii de reparații.
4.Întreținere pentru defectarea echipamentului cauzată de o manipulare necorespunzătoare (se va colecta costul corespunzător).


5.

Oferim componentele cu preț favorabil și întreținere perdurabilă

Număr de model

Winner 803
Termen de livrare:
Cantitate (seturi) 1 - 2 > 2
Termen de livrare (zile) 5 De negociat
Personalizare:
Ambalare personalizată (comandă min. 1 set)
Personalizare grafică (comandă min. comandă 1 set)

Detalii de achiziție
Protecție cu

Expediere:

Contactați furnizorul
Pentru a negocia detaliile de expediere

Bucurați-vă de Garanția de expediere la timp

Plăți:
---
Bucurați-vă de plăți criptate și securizate Vezi detalii

Retururi și rambursări

Eligibil pentru rambursări în termen de 30 de zile de la primirea produselor. Vezi detalii

Detaliile de ambalare Pachetul analiz

orului de

dimensiuni de particule laser

este o cutie de placaj.
Port Qingdao / Hong Kong
Capacitatea de aprovizionare 500 Set / Seturi pe lună

Mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai bun analizor de dimensiuni de particule laser potrivit pentru dvs




Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare