Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

27.11.2023 09:05

Micul analizor de dimensiune a particulelor de difracție cu laser de pulverizare de birou pentru echipamente de laborator

Răspundeți la anunț

Standardul internațional 13320 Winner 319

Descrierea produsului

Winner 319 este un dispozitiv de banc special conceput și dezvoltat pentru analiza dimensiunii particulelor cu un laser de pulverizare pentru testarea dimensiunii picăturilor. Dispozitivul utilizează principiul de difracție Fraunhofer și calea optică paralelă a laserului de mare putere, care îndeplinește cerințele de testare a picăturilor. Gama de inspecție poate fi personalizată în funcție de cerințele clienților.

Caracteristici principale

1、Tehnologie exclusivă patentată
Tehnologia reprezentativă de inspecție optică paralelă și tehnologia de amplificare spectrală permit o extindere mare a domeniului de acțiune într-un spațiu limitat. În plus, sunt adăugați mai mulți fotodetectori suplimentari integrați, care pot colecta în mod eficient lumina împrăștiată din toate unghiurile din interiorul zonei de inspecție, obținând precizia și fiabilitatea inspecției pe întreaga gamă.

2、Dispozitiv unic de protecție a fluxului de aer
Cu ajutorul dispozitivului de protecție a fluxului de aer, obiectivul poate fi protejat în mod eficient și poate fi evitată contaminarea acestuia cu picături de lichid în timpul procesului de inspecție.

3、Structură divizată
Structura divizată și intervalul de testare reglabil îndeplinesc cerințele de testare prin pulverizare în toate condițiile, cu măsurare fără contact, fără interferențe și alte caracteristici. 4、Sistem de aliniere optică automată stabilă, care elimină reglarea cauzată de ceață.

Dificultate
Calea de lumină se deplasează, iar sistemul de aliniere a căii de lumină poate fi corectat cu un singur buton.

5、Multiple modele de distribuție a dimensiunilor
Puteți selecta liber modelul standard, distribuția RR și distribuția lognormală.
Distribuția volumului și distribuția numerică pot fi convertite liber.


Aplicații

Winner319 poate fi aplicat la lupta împotriva incendiilor, la pădure, la testul de pulverizare a pesticidelor, la testul picăturilor din atomizorul farmaceutic, la motorul aeronavei, la granulația prin pulverizare, la cercetarea duzelor, la orice aerosol etc.

Scopul nostru este de a furniza analizor laser de dimensiuni de particule de super calitate și preț competitiv pentru clienții din întreaga lume!
Avem mai mult de 10 prima tehnologie de analiză a dimensiunii particulelor în China!

Asigurarea calității

1. 1. Urmărim cu strictețe sistemul de management al calității ISO9001-2000. 2. Control strict de la achiziționarea materialelor, inspecția procesului până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor. 3departamentul QC pentru a efectua reglementările de control al calității.
4. Numai componentele calificate sunt asamblate și analizorul total de dimensiune a particulelor cu laser trebuie să fie complet inspectat înainte de vânzare.
5.Analizorul laser de dimensiune a particulelor va fi procesat pentru a preveni testul de scuturare înainte de livrare.

Servicii post-vânzare

1.1. Se va oferi un CD video demonstrativ de operare. 2. Oferiți servicii de instruire gratuite.
3. Data de asigurare a calității este de 1 an de la finalizarea plății, suportul tehnologic va fi oferit pe viață. Și după aceea vom colecta costul dacă oferim accesorii de reparații.
4. Întreținere pentru defectarea echipamentului cauzată de o manipulare necorespunzătoare (costul corespunzător va fi colectat).
5. Furnizăm componentele cu preț avantajos și întreținere durabilă.

 

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare