Catalog

Analizator de distribuție a dimensiunii particulelor umede și uscate

29.05.2024 02:00

Analizator de distribuție a dimensiunii particulelor umede și uscate

Răspundeți la anunț

Câștigător 2309 Principiul de împrăștiere MIE

Model nr. Winner 2309A, Winner 2309B
Livrare: Cantitate (set) 1 - 2 > 2 Livrare (zile) 5
Logo personalizat (comandă min. 1 set) Ambalaj personalizat (comandă min. 1 set)

Detalii de achiziție

Garanția de expediere: Contactați furnizorul pentru a negocia detaliile de expediere Bucurați-vă de garanția de expediere la timp

Plată: Bucurați-vă de o plată criptată și securizată Vizualizați detaliile Returnare și rambursare Primiți produsul. Aveți dreptul la o rambursare în termen de 30 de zile de la primirea produsului. Afișați detaliile Ambalare Descriere Descriere Aparatul de măsurat particule cu laser este ambalat într-o cutie de placaj. Port Qingdao/Hong Kong Disponibilitate 500 seturi/lună.

Descrierea produsului: Winner2309 este un granulometru laser inteligent, complet automat.

Winner2309 este un granulometru laser inteligent, complet automat, care utilizează principiul de dispersie MIE și este un model integrat al sistemului de dispersie umedă și uscată. Winner2309 este instrumentul preferat de departamentele de control al calității și de unitățile de cercetare științifică cu o gamă largă de tipuri de particule și distribuții ale dimensiunilor particulelor.

 

Cele mai importante caracteristici

(1) Unitate de separare și dispersie umedă și uscată
Dispozitivul integrează testele de dispersie umedă și uscată, rezolvă cu succes problema integrării tehnologiei umede și uscate și realizează comutarea cu o singură cheie.

(2) Sistem inteligent de operare complet automat, operare manuală, alegere liberă.
Selectați modul automat, ușor de învățat și sprijiniți funcționarea cu un singur buton.

(3) Tehnologie patentată a sistemului de traseu optic
sistem de traseu optic cu transformare Fourier de concentrare, astfel încât lumina împrăștiată nu este limitată de deschiderea obiectivului, lumină ortogonală cu laser dublu cu laser semiconductor auxiliar pentru a amplifica unghiul de împrăștiere de la 45 de grade la 135 de grade, extinzând domeniul de măsurare.

(4) Alinierea complet automată a traseului optic,
, este compusă din motoare pas cu pas hibride de precizie cu patru faze, a căror precizie de scriere atinge intervalul de microni, pentru a optimiza traseul optic și a asigura precizia și stabilitatea testului.

(5) Sistem complet de dispersie a probei încorporat.
Integrarea agitației mecanice, a dispersiei cu ultrasunete și a traseului de circulație asigură o dispersie și o distribuție uniformă a particulelor și evită fenomenele nedorite, cum ar fi distribuția neuniformă a particulelor și o(6) Software-ul dispozitivului asigură dispersia și distribuția uniformă a particulelor și evită fenomenele nedorite, cum ar fi distribuția neuniformă a particulelor și depunerea excesivă a particulelor din cauza tubului exterior excesiv de lung al sistemului de dispersie, ceea ce asigură reprezentativitatea rezultatelor testului.

(6) Software-ul dispozitivului
Tehnologia unică de reglare liberă colectează datele de dispersie în timpul procesului de măsurare, astfel încât analiza particulelor nu este limitată de nicio funcție și reflectă fidel distribuția particulelor.

Domenii de aplicare

Winner2309 este utilizat pe scară largă în ciment, ceramică, produse farmaceutice, emulsii, vopsele, coloranți, pigmenți, materiale de umplutură, produse chimice, catalizatori, nămoluri de foraj, abrazivi, lubrifianți, cărbune, sedimente, pulberi, celule, bacterii, aditivi alimentari, pesticide, grafit, materiale fotografice, combustibili, cerneluri, pulberi metalice și nemetalice, carbonat de calciu, caolin, nămol de cărbune și alte materiale pulverulente.

Garanția calității

1.1. Respectarea strictă a sistemului de management al calității ISO9001-2000 2. Control strict de la achiziția de materiale la inspecția procesului și până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor 3. Departamentul de control al calității pune în aplicare reglementările privind controlul calității de la
4. numai piesele calificate pot fi asamblate, iar analizorul laser de dimensiuni de particule trebuie să fie complet testat înainte de vânzare
5. Analizorul laser de dimensiuni de particule este testat pentru rezistența la vibrații înainte de a părăsi fabrica.

Service după vânzare

1.1. Furnizați un CD video demonstrativ. 2.2. Oferim un serviciu de instruire gratuită.
3. 2. Garanția de calitate este de 1 an de la primirea plății, iar asistența tehnică este garantată pe viață. După aceea, percepem costul pieselor de reparații, dacă acestea sunt furnizate.
4. Reparațiile cauzate de funcționarea necorespunzătoare vor fi taxate corespunzător.
5. Oferim componente la prețuri avantajoase și întreținere pe termen lung.

 

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare