Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Analizator automat de dimensiune a particulelor cu laser

Răspundeți la anunț

Analiză parțială Winner 3008

Descrierea produsului

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B este un analizor inteligent de dimensiune a particulelor cu laser uscat, model de operare manuală și complet automată. Principiul de împrăștiere MIE ca bază, calea luminii convergente cu transformată Fourier, laserul He-Ne foarte stabil și detectorul fotoelectric inelar foarte sensibil, garantează o bună repetabilitate și precizie.
Folosește aerul ca mediu de dispersie și utilizează principiul dispersiei turbulente cu dispozitiv de alimentare de înaltă precizie, pompă de pulverizare a pulberii brevetată și sursă de gaz silențios fără ulei, garantând că probele sunt complet dispersate. Se potrivește pentru orice materiale sub formă de pulbere uscată, în special pentru pulberea care are o reacție chimică cu apa sau care își schimbă forma în lichid. În comparație cu analizorul de dimensiune a particulelor cu laser umed, acesta are aceeași precizie și repetabilitate.

Caracteristici principale


(1) Calea optică de testare avansată.
Lumina convergentă cu lumină transformată Fourier tehnologie patentată, face ca lumina de împrăștiere să nu fie restricționată de deschiderea lentilelor. Utilizați detectorul principal și detectorul auxiliar cu unghi mare de unghiuri mari colectează în mod eficient toate unghiurile de lumină de împrăștiere în intervalul de testare, asigură o bună acuratețe și fiabilitate a testării în întreaga gamă.

(2) Sistem de dispersie științific
Tehnologie patentată de dispersie prin turbulență și efect de forfecare a șocurilor normale, face ca particulele să se disperseze suficient, Adoptați ceramică purtabilă pentru a îmbunătăți durata de viață a sistemului de dispersie.

(3) Mod de operare bazat pe om Manual și complet automat, ușor de ales.

(4) Sistem de calibrare automată de înaltă precizie a traseului optic
Este compus din motor pas cu pas hibrid precis cu patru faze, precizia sa de incizie ajunge la nivelul micronilor, astfel încât traseul luminii este întotdeauna într-o stare bună.

(5) Suport software unic de analiză inteligentă a datelor câștigătoare
Software-ul de analiză colectează o cantitate mare de informații despre particule în mare viteză și distribuția inversă a particulelor prin tehnologia de ajustare liberă neconstrânsă, apoi statisticile inteligente și analiza datelor de testare, asigură acuratețea și repetabilitatea rezultatelor.

(6) Rezultatele nu numai că arată distribuția particulelor, curba valorii cumulative și dimensiunile tipice ale particulelor( D10, D50, D90.), dar sprijină și rezultatul analizei definit de utilizator, cum ar fi orice caracteristici ale diametrului particulelor de la D0 la D100, procentul cumulativ (mai mare sau mai mic decât un anumit diametru al particulelor).

(7) Utilizatorii pot proiecta formele de ieșire și de afișare a raportului de testare în funcție de cerințele industriei.

Aplicație


Analizorul de dimensiune a particulelor este utilizat pe scară largă pentru ciment, ceramică, medicamente, droguri, coloranți, coloranți, căptușeli, produse chimice, catalizatori, brăzdare, praf, aditivi, pesticide, explozibili, grafit, materiale fotosensibile, combustibil, pulberi metalice și nemetalice, carbonat de calciu, caolin și alte materiale sub formă de pulbere.

Asigurarea calității

1. 1. Conformitate strictă cu sistemul de management al calității ISO9001-2000. 2. Control strict de la achiziționarea materialelor, inspecția procesului până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor. 3. Departamentul QC pentru a executa reglementările de control al calității.
4. Doar componentele calificate vor fi asamblate și analizorul total de dimensiune a particulelor cu laser trebuie să fie inspectat complet înainte de vânzare.
5.Analizorul laser de dimensiune a particulelor va fi procesat prevenind -shake test înainte de livrare.



Serviciul post-vânzare

1.1. Se va oferi un CD video demonstrativ de operare. 2. Oferiți un serviciu de formare gratuită.
3. Data de asigurare a calității este de 1 an de la terminarea plății, suportul tehnologic va fi oferit pe viață. Și după aceea, vom colecta costul dacă oferim accesorii de reparații.
4. Întreținere pentru defectarea echipamentului cauzată de o manipulare necorespunzătoare (se va colecta costul corespunzător).
5. Oferim componentele cu preț favorabil și întreținere perdurabilă.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE


Achiziționarea analizorului laser de dimensiune a particulelor trebuie să știe puncte:

(1) Ce materiale au nevoie de testare?
Dacă suspensie/emulsie, trebuie să alegeți analizorul de dimensiune a particulelor de dispersie lichidă, iar unele materiale sunt, de asemenea, reacționate cu apă, deci au nevoie și de analizor de dimensiune a particulelor de dispersie lichidă. În general, cimentul, pulberile de metal și materialele de parafarmacie au nevoie de un analizor de dimensiune a particulelor de model de dispersie uscată.

(2) Ce interval de dimensiuni trebuie testat?
Până acum, pe baza dispersiei MIE, analizorul de dimensiune a particulelor cu laser poate testa intervalul de particule este de 0,01um-2000um.
Dacă intervalul de materiale nu este atât de larg, de exemplu, 10um-20um, intervalul mai mic de distribuție a dimensiunii particulelor alege modelul de interval mai apropiat va fi mai precis, nu este nevoie să cumperi modelul de interval mare.


(3) Ce este mediul de dispersie?
Pentru modelul lichid, pentru ca proba să se disperseze bine și să circule în analizorul de dimensiuni de particule cu laser, în general trebuie să folosim apă, alochol sau solvent organic ca mediu de dispersie. pentru modelul de dispersie uscată, trebuie doar să folosim aer comprimat ca mediu de dispersie. în piața actuală, costul analizorului de dimensiuni de particule cu laser uscat este mai mare decât modelele de dispersie lichidă, deci dacă poate testa bine, modelul lichid este mai bun.


Mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai bun analizor de dimensiuni de particule cu laser potrivit pentru dvs


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare