Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Analizor de particule cu laser de mare distanță, umed și de înaltă performanță

Răspundeți la anunț

Analizor de particule cu laser de mare distanță, umed și de înaltă performanță, cu un unghi de detecție de 0,0155-141 grade

Descrierea produsului

Câștigător 2009


Winner2009A/Winner2009B complet automat de analiză a dimensiunii particulelor cu laser umed adoptă principiul de împrăștiere MIE, dimensiunea de măsurare este de la 0,01μm la 2000μm, care oferă o analiză fiabilă și repetabilă a dimensiunii particulelor pentru o gamă diversă de aplicații. utilizează sisteme de detecție spectrală dublă și multiple și tehnologia de testare a împrăștierii luminii laterale pentru a îmbunătăți semnificativ precizia și performanța testului, în numele nivelului național avansat în domeniu.

Caracteristici principale

(1) Brevet câștigător -Designul căii optice
Lumina convergentă de lumină transformată Fourier tehnologie patentată, face ca lumina de împrăștiere să nu fie limitată la deschiderea lentilei. Designul cu spectru dublu face ca precizia sa să atingă de la 0,01μm la 2000μm/1200μm, iar lumina ortogonală cu laser dublu face ca utilizarea laserului auxiliar semiconductor să extindă unghiul de testare de la 45 de grade la 135 de grade, asigură primirea tuturor unghiurilor de semnale.

(2) Extindeți gama de dimensiuni
Gama de măsurare Winner2008A/B s-a extins semnificativ la 0.01μm, deosebit de potrivit pentru eșantioane mici ale utilizatorului, rezultatele testului de particule sub micron a atins nivelul internațional

(3) Sistem de dispersie umedă încorporat complet automat
Dispersia cu ultrasunete, agitarea mecanică și canalul de circulație rezonabil integrat în interiorul instrumentelor, asigură dispersia și distribuția uniformă a particulelor în procesul de testare, evită în mod eficient distribuția neuniformă, fenomenul de depunere a particulelor mari cauzat de linia de conducte lungi a sistemului de dispersie exterioară , pentru a asigura acuratețea rezultatelor testului.

(4) Mod de funcționare inteligent
Cu un mod automat inteligent de funcționare, pentru a realiza un test cheie, atâta timp cât, în funcție de adăugarea promptă a probei, faceți clic pe "test", toate procesele, inclusiv alimentarea cu apă, dispersia, circulația, testarea, curățarea, înregistrarea datelor, analiza datelor, salvarea și imprimarea sunt finalizate automat, nu numai că reduc volumul de muncă de testare, ci și elimină interferența factorilor umani, pentru a îmbunătăți și mai mult acuratețea și autenticitatea rezultatelor testelor.

(5) Sistem automat de aliniere a căii optice

Precizia a patru motoare pas cu pas hibride în sistemul automat de componente optice, microprecizia de 0,01μm, instrumentul de cale luminoasă este întotdeauna la cel mai bun nivel pentru a elimina manual pe calea luminii și problemele și dificultățile, dar, de asemenea, pentru a spori acuratețea și stabilitatea rezultatelor testelor.

(6) Metodă de calibrare autorizată
În întreaga gamă de testare utilizând materialele standard naționale pentru calibrare, doar o calibrare anuală o dată ce instrumentul poate. Metoda de calibrare este simplă și rapidă.

(7) Tehnica de brevet de ajustare liberă neconstrânsă

Tehnologia originală de brevet de ajustare liberă neconstrânsă Winner, analiza dimensiunii particulelor nu este afectată de nicio constrângere funcțională, reflectând cu adevărat distribuția dimensiunii particulelor.

Aplicație


Analizorul de dimensiune a particulelor este utilizat pe scară largă pentru ciment, ceramică, medicină, droguri, coloranți, vopseluri, căptușeli, produse chimice, catalizatori, brăzdare, praf, aditivi, pesticide, explozibili, grafit, materiale fotosensibile, combustibil, pulberi metalice și nemetalice, carbonat de calciu, caolin și alte materiale sub formă de pulbere.

Echipa noastră

Scopul nostru este de a furniza analizor laser de dimensiuni de particule de super calitate și preț competitiv pentru clienții din întreaga lume!
Am creat mai mult de 10 prima tehnologie de analiză a dimensiunii particulelor în China!


asigurarea calității

1. 1. Conformitate strictă cu sistemul de management al calității ISO9001-2000. 2. Control strict de la achiziționarea materialelor, inspecția procesului până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor. 3. Departamentul QC pentru a executa reglementările de control al calității.
4. Numai componentele calificate vor fi asamblate și analizorul de dimensiune a particulelor cu laser total trebuie să fie inspectat complet înainte de vânzare.
5.Analizorul laser de dimensiune a particulelor va fi procesat prevenind -shake test înainte de livrare.

Serviciul post-vânzare

1.1. Se va oferi un CD video demonstrativ de operare. 2. Oferiți un serviciu de formare gratuită.
3. Data de asigurare a calității este de 1 an de la terminarea plății, suportul tehnologic va fi oferit pe viață. Și după aceea, vom colecta costul dacă oferim accesorii de reparații.
4. Întreținere pentru defectarea echipamentului cauzată de o manipulare necorespunzătoare (se va colecta costul corespunzător).
5. Oferim componentele cu preț favorabil și întreținere perdurabilă.

Întrebări frecvente

Achiziționarea analizorului de dimensiuni de particule cu laser trebuie să știe puncte:

(1) Ce materiale au nevoie de testare?
Dacă suspensie / emulsie, trebuie să alegeți analizorul de dimensiuni de particule cu dispersie lichidă, iar unele materiale sunt, de asemenea, reacționate cu apă, deci au nevoie și de analizor de dimensiuni de particule cu dispersie lichidă. În general, cimentul, pulberile de metal și materialele de parafarmacie au nevoie de un analizor de dimensiune a particulelor de model de dispersie uscată.

(2) Ce interval de dimensiuni trebuie testat?
Până acum, pe baza dispersiei MIE, analizorul de dimensiune a particulelor cu laser poate testa intervalul de particule este de 0,01um-2000um.
Dacă intervalul de materiale nu este atât de larg, de exemplu, 10um-20um, intervalul mai mic de distribuție a dimensiunii particulelor alege modelul de interval mai apropiat va fi mai precis, nu este nevoie să cumperi modelul de interval mare.


(3) Ce este mediul de dispersie?
Pentru modelul lichid, pentru ca proba să se disperseze bine și să circule în analizorul de dimensiuni de particule cu laser, în general trebuie să folosim apă, alochol sau solvent organic ca mediu de dispersie. pentru modelul de dispersie uscată, trebuie doar să folosim aer comprimat ca mediu de dispersie. în piața actuală, costul analizorului de dimensiuni de particule cu laser uscat este mai mare decât modelele de dispersie lichidă, deci dacă poate testa bine, modelul lichid este mai bun.


Mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai bun analizor de dimensiuni de particule cu laser potrivit pentru dvs


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare