Catalog

Metoda de testare umedă de laborator Metoda de testare a pulberii automată cu laser de analiză a dimensiunii particulelor,

20.09.2023 00:00

Metoda de testare umedă de laborator Metoda de testare a pulberii automată cu laser de analiză a dimensiunii particulelor,

Răspundeți la anunț

Descrierea produsului

Winner2006A/B analizor de dimensiuni de particule cu difracție laser inteligent și complet automatWinner2006A/B cu teoria de împrăștiere MIE pentru a testa cu precizie distribuția dimensiunii particulelor de la 0,01μm la 1000μm. Adoptă un fascicul laser dublu și un sistem de pregătire a probelor încorporat, o funcționare inteligentă, foarte simplu de utilizat pentru inginer, oferă date precise și fiabile. Vă permite să înțelegeți bine materialele, cum ar fi: abrazivi, adezivi, agrochimie, barită, baterii, bentonită, carbură de bor, brucite, bule, calcit, carbonat de calciu, negru de fum, catalizatori, ciment, ceramică, produse chimice, argilă, cărbune, acoperiri, corindon, produse cosmetice, pulbere de diamant, dolomită, diatomită, emulsie, mediu, explozivi, ferită, făină, fluorescentă, fluorită, alimente și Băuturi, Aditiv alimentar, Grafit, Măcinare, Cerneluri, Caolin, Medicină, Pudră de metal, Mica, Măcinare, Minerale, Oxizi, Vopsele, Hârtie, Petrochimie, Produse farmaceutice, Pigmenți, Tencuială, Materiale plastice, Polimeri, Cuarț, Refractare, Rășini, Silice, Slurry, Sedimente de sol, Amidon, Sulf, Sintetice, Talc, Tonice, Turmalină, Wollastonit, Zeolit, Silicat de zirconiu etc. etc. Industrie.

Caracteristici principale

(1) Calea unică de lumină convergentă cu lumină transformată Fourier, Pentru o mai bună testare a particulelor submicronice, Adoptă tehnologia patentată a fasciculului laser dublu ortogonal, domeniul de măsurare extins de la 0,01/0,1μm-1000μm.

(2) Modul de funcționare inteligent realizează un test cu o singură cheie, furnizează automat apă, dispersie cu ultrasunete, circulă și evacuează apa, astfel încât nu numai că ar putea reduce volumul de muncă, dar, de asemenea, obține o mai bună repetabilitate după eliminarea erorilor cauzate de factorii umani.

(3) Sistemul automat de aliniere optică a luminii este compus din motor pas cu pas hibrid precis cu patru faze, precizia sa de aliniere este de a ajunge la nivelul micronilor, face ca traseul de lumină să fie întotdeauna într-o stare bună.

(4) Sistem de dispersie/preparare a probei lichide: Complet încorporat în setarea de amestecare mecanică de setare, dispersie cu ultrasunete și cale de circulație într-unul singur, pompă de circulație de mare putere și design de optimizare a conductei, împiedică în mod eficient sedimentarea particulelor mari.

(5) Suport software: Tehnologia de adaptare liberă neconstrânsă a brevetului original face ca analiza particulelor să nu fie restricționată de nicio funcție, reflectând cu adevărat distribuția particulelor.

(6) Parametrii de ieșire: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, setați orice valoare, S/V, D[3,2],D[4,3] )

Aplicație

Winner2006A/B este utilizat pe scară largă pentru ciment, ceramică, medicamente, droguri, coloranți, vopseluri, căptușeli, produse chimice, catalizatori, braize, praf, aditivi, pesticide, explozibili, grafit, materiale fotosensibile, combustibil, pulberi metalice și nemetalice, carbonat de calciu, caolin și alte materiale sub formă de pulbere.

Profilul companiei

Jinan Winner Particle Instrument Co., Ltd. s-au specializat în analizor de dimensiuni de particule de mai bine de 30 de ani, de când am întreprins proiectul național de știință - dezvoltarea analizorului de dimensiuni de particule în 1985. Suntem primul producător care produce analizoare de dimensiuni de nano-particule din China. Analizorul nostru de dimensiune a particulelor vă va permite să înțelegeți bine materialele și să economisiți timp și costuri. Datele fiabile permit oamenilor de știință, cercetătorilor și inginerilor să evolueze formulări și procese cu încredere. Produsele noastre ghidează cercetarea și dezvoltarea produselor, gestionează și controlează calitatea producției și optimizează producția. Până în prezent, avem analizor de dimensiune a particulelor cu laser, analizor de dimensiune a particulelor de imagine, analizor de dimensiune a particulelor de pulverizare, contor de particule și analizor de dimensiune a nanoparticulelor și așa mai departe. Suntem dedicați să vă oferim cea mai bună soluție de analiză a dimensiunii particulelor. Satisfacția dvs. este ținta noastră eternă!

 

 


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare