Catalog

Catalizatori bazați pe principiul împrăștierii MIE

12.04.2024 16:05

Catalizatori bazați pe principiul împrăștierii MIE

Răspundeți la anunț

Distribuția cu laser a dimensiunii particulelor de aditivi Câștigător 2005

Descrierea produsului

Winner2005A/B analizor de dimensiuni de particule cu difracție laser complet automat inteligent și inteligent cu teoria de împrăștiere MIE pentru a testa cu precizie distribuția dimensiunilor particulelor de la 0,01/0,1μm la 1000μm. Adoptă un fascicul laser dublu și un sistem de pregătire a probei încorporat, operare inteligentă, foarte simplu de utilizat pentru inginer, oferă date precise și fiabile, detector cu unghi larg lateral încorporat, asigurați-vă că obțineți unghiuri de împrăștiere a particulelor de 0,01 microni.

Caracteristici principale

(1) Calea de lumină: Adoptați calea de lumină convergentă cu lumină transformată Fourier, intervalul de măsurare extins de la 0,01μm-1000μm.

(2) Modul de funcționare complet automat inteligent realizează un test cu o singură cheie, furnizează automat apă, dispersie cu ultrasunete, circulă și scurge apa, astfel încât nu numai că ar putea reduce volumul de muncă, dar, de asemenea, obține o repetabilitate mai bună după eliminarea erorilor cauzate de factorii umani.

(3) Sistem automat de aliniere a căii optice,
Precizia a patru motoare pas cu pas hibride în sistemul automat de componente optice, microprecizia de 0.01μm, instrumentul de traseu luminos este întotdeauna la cea mai bună calitate pentru a elimina manual pe traseul luminos și problemele și dificultățile, dar și pentru a spori acuratețea și stabilitatea rezultatelor testelor.
(4) Sistem de dispersie a probelor complet încorporat,
Sistem automat de dispersie umedă, SOP realizează o singură operațiune cheie.
setați agitarea mecanică, dispersia cu ultrasunete și calea de circulație într-unul singur, Acesta asigură dispersia și distribuția uniformă a particulelor, evită multe fenomene rele, cum ar fi distribuția neuniformă a particulelor, depunerea de particule mari din cauza tubului exterior lung al sistemului de dispersie, garantează reprezentativitatea rezultatului testului.

(5) Software de analiză: adoptarea tehnologiei de brevet de ajustare liberă neconstrânsă face ca analiza particulelor să nu fie restricționată de nicio funcție, reflectă cu adevărat distribuția dimensiunilor particulelor.

(6) Fotodetectoare de înaltă sensibilitate care colectează toate semnalele de dispersie a particulelor, asigură o bună precizie.

(7)Parametrii de ieșire: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97,D98, setați orice valoare, S/V, D[3,2],D[4,3] )

Asigurarea calității

1. Conformitate strictă cu sistemul de management al calității ISO9001-2000.2. Control strict de la achiziționarea materialelor, inspecția procesului până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor.

3. 3. Departamentul QC pentru a executa reglementările de control al calității.
4. Numai componentele calificate vor fi asamblate și analizorul total de dimensiune a particulelor cu laser trebuie să fie inspectat complet înainte de vânzare.
5.Analizorul laser de dimensiune a particulelor va fi procesat prevenind testul -shake înainte de livrare.

Serviciu post-vânzare
1.Se va oferi CD video demonstrativ de funcționare. 2.Oferiți servicii de formare gratuită.
3. Data de asigurare a calității este de 1 an de la terminarea plății, suportul tehnologic va fi oferit pe viață. Și după aceea, vom colecta costul dacă oferim accesorii de reparații.
4. Întreținere pentru defectarea echipamentului cauzată de manipularea necorespunzătoare (se va colecta costul corespunzător).
5. Oferim componentele cu preț favorabil și întreținere perdurabilă.

Ambalare și livrare

Echipamentul de testare a particulelor Winner este pachet de cutie din lemn.

Am expedia mașina prin DHL, FeDex, China express, pe mare și pe calea aerului.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

achiziționați analizor laser de dimensiune a particulelor trebuie să știe puncte:

(1) Ce materiale au nevoie de testare?
Dacă suspensie/emulsie, trebuie să alegeți analizorul de dimensiune a particulelor de dispersie lichidă, iar unele materiale sunt, de asemenea, reacționate cu apă, deci au nevoie de analizor de dimensiune a particulelor de dispersie lichidă, de asemenea. În general, cimentul, pulberile de metal și materialele de parafracție au nevoie de un analizor de dimensiune a particulelor de model de dispersie uscată.


(2) Ce gamă de dimensiuni trebuie testată?
Până acum, pe baza dispersiei MIE, analizorul de dimensiuni de particule cu laser poate testa gama de particule este de 0,01um-2000um.
Dacă gama de materiale nu este atât de largă, de exemplu, 10um-20um, gama mai mică de distribuție a dimensiunii particulelor alege modelul de gamă mai apropiată va fi mai precisă, nu este nevoie să cumpere un model de gamă mare.


(3) Ce este mediul de dispersie?
Pentru modelul lichid, pentru ca proba să se disperseze bine și să circule în analizorul de dimensiuni de particule cu laser, în general trebuie să folosim apă, alochol sau solvent organic ca mediu de dispersie. pentru modelul de dispersie uscată, trebuie doar să folosim aer comprimat ca mediu de dispersie. în piața actuală, costul analizorului de dimensiuni de particule cu laser uscat este mai mare decât modelele de dispersie lichidă, deci dacă poate testa bine, modelul lichid este mai bun.

Mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai potrivit analizor de dimensiuni de particule cu laser pentru dvs

Număr de model Winner 2005A Winner 2005B
Termen de livrare:
Cantitate (seturi) 1 - 2 > 2
Termen de livrare (zile) 5 De negociat
Personalizare:
Logo personalizat (comandă min. 1 set)
Ambalaj personalizat (comandă min. comandă 1 set)

Detalii de achiziție
Protecție cu

Transport:

Contactați furnizorul
pentru a negocia detaliile de transport

Plăți:---
Bucurați-vă de plăți criptate și securizate Vizualizați detaliile

Retururi și rambursări

Pentru produse nesatisfăcute, lipsă sau alte probleme legate de produse Vizualizați detaliile

Termen de livrare:
Cantitate(seturi) 1 - 2 >2
Termen de livrare (zile) 5 De negociat


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Locație
济南市

Informații suplimentare