Catalog

Analizor de particule cu laser umed de înaltă precizie Winner 2000ZD cu tehnologie de testare în trei blocuri

27.08.2023 00:00

Analizor de particule cu laser umed de înaltă precizie Winner 2000ZD cu tehnologie de testare în trei blocuri

Răspundeți la anunț

Descrierea produsului

Winner2000ZD/Winner2000ZDE analizor inteligent de dimensiuni de particule cu laser, efectuați testul automat, alinierea automată, alimentarea automată cu apă, drenajul automat, eliminarea automată a bulelor, dispersia automată cu ultrasunete, curățarea automată etc., realizați cu adevărat o operațiune cu o singură cheie. Este echipat cu un sistem de eșantionare încorporat, care previne în mod eficient problemele de sedimentare a particulelor mari în linia de circulație și asigură o precizie ridicată. Adoptă principiul cuprinzător de măsurare a dimensiunii particulelor prin difracție laser cu detector fotoelectric inelar de înaltă sensibilitate, îmbunătățind foarte mult precizia testului, proiectat inițial tehnologia software de ajustare liberă fără restricții, o reflectare reală a distribuției dimensiunii particulelor, pentru a asigura adevărul și acuratețea rezultatelor testului. Prin urmare, deosebit de potrivit pentru a utiliza laboratoarele întreprinderilor, colegiile și universitățile și institutele de cercetare.

Caracteristici principale


1, Proiectare avansată a traseului optic:
O tehnică patentată de transformare Fourier a luminii convergente eliberează lumina rătăcită la unghiuri mari de împrăștiere de limitarea deschiderii lentilei Fourier. Distanța focală este redusă pentru a îmbunătăți rezoluția instrumentului, iar fotodioda de siliciu cu elemente multiple în formă de inel asigură captarea tuturor semnalelor luminoase de la particule, îmbunătățind considerabil rezoluția.

2,Unitate de dispersie umedă automată încorporată:
Am potrivit cu atenție agitatorul, unitatea de dispersie cu ultrasunete și tuburile de circulație a probelor și le-am încorporat în instrument. Un astfel de design integrat previne în mod eficient dispersia neomogenă și sedimentarea particulelor mari observate în modelele în care aceste unități de dispersie sunt separate de instrumente și, prin urmare, tuburile de circulație a probelor sunt prea lungi.

3, Tehnici de potrivire nelimitate:
Software-ul de analiză a particulelor utilizează o tehnică unică de potrivire nelimitată a datelor, dezvoltată de noi, pentru a obține date privind distribuția reală a dimensiunilor particulelor, ceea ce este deosebit de important pentru cercetători.

4,Cameră pentru microprobe (opțională):
Capacitatea camerei pentru probe este de numai 10 ml. Acest lucru este de ajutor atunci când se măsoară probe scumpe/valoroase sau probe care sunt dificil de dispersat într-un mediu.

5,Control avansat al măsurătorilor: (Funcționare inteligentă SOP)
Utilizatorul poate efectua cu ușurință toate operațiunile de măsurare pe PC și poate obține rezultate ideale în cel mai scurt timp.

6,Operare ușor de utilizat:
Modul manual și modul automat, selectabile în mod liber, pentru măsurare în funcție de caracteristicile probei. În anumite condiții (de exemplu, dacă proba are caracteristici necunoscute sau cerințe speciale de măsurare), utilizatorul poate efectua mai întâi o măsurare de testare în modul manual și apoi, după ce își face o idee despre caracteristicile probei și condițiile de măsurare, să măsoare probele în modul automat.

7,Aliniere complet automată a traiectoriei luminii:
Un motor pas cu pas hibrid precis cu patru faze aliniază automat traiectoria fasciculului și o poate ajusta în orice moment cu o precizie de până la 0,1 um. Acest lucru îl scutește pe utilizator de reglarea manuală a traiectoriei fasciculului și îmbunătățește precizia și stabilitatea rezultatelor măsurătorilor.

8,Măsurări rapide:
setați modul " automat", toate procedurile de operare sunt efectuate automat, alimentarea automată cu apă, prelevarea automată a probelor cu ultrasunete, agitarea, circulația, verificarea de fond, testarea probelor, analiza, scurgerea și curățarea, ceea ce reduce foarte mult timpul pentru măsurători, întregul proces durează doar 2 minute.

9,Analiza datelor:
. Erorile din date sunt respinse, iar rezultatele măsurătorilor sunt procesate automat. Nu este necesară prelucrarea manuală a datelor, iar rezultatul este mai standardizat.

Specificații

Denumire model :Winner2000ZDE Winner2000ZD
Standard: ISO13320-1:1999, GB/T19077.1-2008, Q/JWN001-2009
Principiu: principiul de împrăștiere MIE
Domeniu de măsurare:
0.1μm-300μm
0.1-40μm/0.6-120μm/1-300μm


Număr de canale:
78 bucăți
76*3 bucăți
Eroare de precizie:
<0,5% (eșantionul standard național D50 )
Eroare de repetabilitate:
<0,5% (eșantionul standard național D50 )
Sursă de lumină:
Laser He-Ne de mare putere (λ= 632.8nm, P>2MW)
Durata de viață>25000ore

Dispersie
Metoda
Ultrasunete
Frecvență: 40KHz Putere: 35W, Timp: ≥1S
Agitare
Viteza de rotație: 0-3000RPM (reglabil)
Circulație
Debit nominal: 8L/min Putere nominală: 10W
Bazin de probe
Volum: 350mL
Micro-
Bazin de probe
Volum: 10mL (disponibil)
Mod de funcționare
Control complet automat și manual, selectabil în mod liber.
Parametrii de ieșire
D10,D50,D90,D100,S/V Parametrii de referință
Sistem de calibrare optică
Complet automat
Viteza de testare
<2min pentru fiecare dată
Volum
L88cm×W39cm×H46cm
Greutate netă
41Kg

Aplicație

Winner2000 este utilizat pe scară largă pentru ciment, ceramică, medicamente, droguri, coloranți, coloranți, căptușeli, produse chimice, catalizatori, forjare, praf, aditivi, pesticide, explozivi, grafit, materiale fotosensibile, combustibil, pulberi metalice și nemetalice, carbonat de calciu, caolin și alte materiale sub formă de pulbere.

Asigurarea calității

1. Respectarea strictă a sistemului de management al calității ISO9001-2000. 2. Control strict de la achiziționarea materialelor la inspecția procesului și până la testul final de distribuție a dimensiunilor particulelor. 3. departamentul QC pentru a efectua reglementările de control al calității.
4. Numai componentele calificate sunt asamblate și întregul analizor laser de dimensiune a particulelor trebuie să fie complet testat înainte de vânzare.
5.Analizorul laser de dimensiune a particulelor trebuie să fie testat prin scuturare înainte de expediere.





Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市