Catalog

Mașini de reciclare a plasticului

21.07.2023 10:35

Mașini de reciclare a plasticului

Răspundeți la anunț

Hebei Fangtai plastic mașini de fabricație din plastic Co, Ltd. a fost fondată în 2004, care este profesionist pentru mașini de prelucrare a deșeurilor din plastic.

Suntem situați în orașul Baoding, provincia Hebei, și ne bucurăm de un acces convenabil de transport. Ne concentrăm pe cercetarea și dezvoltarea de noi produse pentru a satisface piețele și satisfacția clienților. Cu o forță abundentă, avem o mulțime de tehnicieni profesioniști și lucrători calificați. Dedicat la un control strict al calității și la un serviciu atent pentru clienți, membrii personalului nostru experimentat sunt întotdeauna disponibili pentru a discuta cerințele dvs. și pentru a asigura satisfacția deplină a clienților. Noi purtăm cu strictețe Standardul de calitate a produselor pentru a produce și testa. Ne-am angajat pe deplin să producem tipuri avansate din punct de vedere tehnologic de sticle PET / pp pe / Linie de reciclare a gunoiului de zdrobire spălare uscare; linie multifuncțională de reciclare a plasticului; Toate tipurile de zdrobitoare, spălătoare, granulatoare, uscătoare, îndepărtătoare de etichete, prese de balotat, spărgătoare de baloți și alte mașini de reciclare a plasticului. Produsele noastre se vând bine atât pe piața internă, cât și pe cea internațională, înainte de a exporta în Republica Cehă, America, Rusia, Japonia, Muntenegru, Liban, Chile, Mexic, Algeria, Etiopia, Nigeria, Egipt, Turkmenistan, Uzbekistan, Tunisia, Bangladesh, India, SriLanka, Malaezia, Indonezia, Yemen, Thailanda, Cambodgia, Pakistan, Iordania, Libia și alte țări;

Vom introduce în permanență tehnologii internaționale avansate pentru a produce linii de produse mai bune. Cu un credit de afaceri solid, servicii post-vânzare garantate și facilități de producție moderne, am câștigat o reputație în rândul clienților noștri din întreaga lume. Facilitățile de producție complet automatizate utilizează cele mai bune materiale, tehnologii și resurse umane, toate acestea fiind orientate pentru a oferi o satisfacție completă a clienților. Vă invităm să ne contactați și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră! Fangtai mașini de plastic Fangtai păstrează ritmul ridicat cu vremurile, pionieri și inovează, Noi sincer bun venit comercianți atât din țară cât și din străinătate pentru a discuta afaceri cu noi! Așteptăm cu nerăbdare să ne unim mâinile cu dvs. pentru a realiza un progres comun și a crea un viitor strălucit!


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte