Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

15.11.2023 01:05

Recipient de material seminal cu azot lichid

Răspundeți la anunț

Potrivit pentru laboratoarele de inseminare artificială

Sticlele dewar de azot lichid Tianchi sunt fabricate din aluminiu aerospațial de înaltă rezistență. Materialul este rezistent la coroziune și stabil și este ideal pentru stocarea azotului lichid. Interiorul sticlei dewar este realizat dintr-un aliaj de aluminiu cu două straturi, cu un strat de vid ridicat în sandwich, iar căptușeala interioară este învelită cu materiale termoizolante, toate acestea jucând un rol esențial în stocarea pe termen lung a azotului lichid. Gura sticlei este canelată pentru a facilita depozitarea găleților sau a coșurilor, iar capacul sticlei nu este sigilat pentru a evita riscurile de siguranță cauzate de evaporarea azotului lichid. Gama de laborator de rezervoare de azot lichid este, de asemenea, echipată cu capace care pot fi închise pentru a asigura siguranța probelor.

Caracteristicile produsului:

1. Capac blocabil și ușor de întreținut.

2. Cilindru de ridicare pătrat, cu mai multe straturi, pentru depozitarea probelor mai mari.

3. Cutie pătrată din plastic concepută pentru depozitarea probelor de laborator.

4. Poate fi dotată cu un cărucior de transport special pentru mobilitate în interior.

5. Poate fi echipat cu o alarmă de nivel de lichid care indică automat temperatura din recipient. O alarmă sună dacă se depășește intervalul de control al temperaturii pentru a asigura siguranța probelor depozitate.

6. Control al temperaturii azotului lichid pentru o perioadă extinsă de timp.

7. Garanție de cinci ani pentru vid

8. Design din aluminiu aerospațial ușor și rezistent la coroziune

9. Deschideri mai mari pentru gâtul sticlei

10. Acces ușor la probele stocate

11. Design de coș pentru mai multe probe.

Flacoanele Dewar Tencent KGSQ sunt fabricate cu un proces de fabricație de încredere pentru a asigura o utilizare fără griji a flacoanelor Dewar. Toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de Supraveghere și Inspecție a Calității Produselor (PQSIQ). Toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de Supraveghere și Inspecție a Calității Produselor (PQSIQ). Suntem producător, oferim produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, nu ezitați să ne contactați.







Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan