Catalog

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

Sistem de recepție EMI

Răspundeți la anunț

Descrierea produsului

EMI-9KB:


Sistem de recepție EMI pentru testarea radiațiilor EMI (interferențe electromagnetice) prin conducție sau a emisiilor conduse. Receptorul EMI EMI EMI-9KB este produs de structura de închidere completă și de materialul puternic electroconductibil, care are un efect de ecranare ridicat. Datorită noii tehnologii pentru sistemul de testare EMI, acesta a rezolvat problema auto-EMI a instrumentului. Rezultatele testelor sunt în conformitate cu raportul de testare în format internațional. Sistemul de testare EMI EMI-9KB îndeplinește pe deplin cerințele CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 și EN55022.

Configurațiile sistemului:
- Sistemul de testare EMI-9KC include: Receptor EMI EMI EMI-9KC cu atenuator încorporat (9K-1GHz), rețea de alimentare artificială LISN-A (16A cu comunicare RS-232), rețea de cuplare/decuplare pentru emisie CDNE-M316, 3 buc. transformatoare de izolare și cabluri.
- Sistemul de testare EMI-9KB include: Receptor EMI-9KB EMI (9K-300MHz), rețea artificială de alimentare LISN-A (5A), rețea artificială de cuplare/decuplare pentru emisie CDNE-M316, 3 bucăți transformatoare de izolare, atenuator și cabluri.
- Sistemul de testare EMI-9KA include: Receptor EMI-9KA EMI (9K-30MHz), rețea artificială de alimentare LISN-A (5A), 3 bucăți transformatoare de izolare, atenuator și cabluri.

Instrumente opționale pentru a funcționa cu receptoarele EMI-9KC, EMI-9KB și EMI-9KA EMI:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC Sursă de alimentare cu unde sinusoidale pure de curent alternativ pentru EUT
- LISUN SDR-2000B Cabinet de ecranare magnetică LISUN SDR-2000B pentru sistemul de receptoare EMI
-lISUN VVLA-30M Antenă cu trei bucle LISUN pentru testarea radiațiilor de 9k-30MHz
- LISUN AB-CLP Clemă absorbantă LISUN pentru testarea aplicațiilor casnice și a uneltelor cu motor

Specificații:
- Gama de frecvențe de detecție: 9kHz~1GHz (EMI-9KC), 9kHz~300MHz (EMI-9KB), 9kHz~30MHz (EMI-9KA)
- Stabilitatea frecvenței: 1×10^-6
- Rezoluția frecvenței: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Toleranța de testare: ±2 dB
- Metoda de măsurare și detecție: PK, QP și AV
- Domeniu de măsurare de la 20dBμV la 140dBμV
- Lungimea pasului de scanare a frecvenței: 20Hz~2MHz
- Lățimea de bandă de baleiaj: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- Conectați PC prin cablu USB și software-ul poate rula pe Win7, Win8 și Win10, Win11

Ce este receptorul EMI?
Interferența electromagnetică (receptor EMI) este un zgomot electronic care interferează cu semnalele prin cablu și reduce integritatea semnalului. Receptorul EMI este de obicei generat de surse de radiații electromagnetice, cum ar fi motoarele și mașinile. Receptorul EMI (interferența electromagnetică) are două tipuri: interferență condusă și interferență radiată. Interferența condusă se referă la cuplarea (interferența) semnalelor de pe o rețea electrică pe o altă rețea electrică prin intermediul unui mediu conductiv. Interferența radiată se referă la cuplarea (interferența) semnalului sursei de interferență la o altă rețea electrică prin intermediul spațiului.

Cum se testează interferența EMI?
Perturbare electromagnetică care degradează performanța echipamentului electric sau a dispozitivului electronic, funcționează anormal sau nu funcționează. Poate fi împărțit în test de interferență condusă și test de interferență radiată. LISUN EMI-9KB este un sistem automat de recepție EMI pentru testarea radiațiilor EMI (interferențe electromagnetice) prin conducție sau a emisiilor conduse. Acesta poate efectua atât testul de interferență condusă, cât și testul de interferență radiată.

Care este diferența dintre EMI și EMS?
EMC (Electro Magnetic Compatibility) se traduce literal prin "compatibilitate electromagnetică". EMI (Electromagnetic Interference) "Interferența electromagnetică" poate fi înțeleasă ca tip de atac. Există două tipuri de EMI, interferențe conduse și interferențe radiate. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) se traduce literal prin "sensibilitate electromagnetică", pe care o putem înțelege ca fiind de tip defensiv, ceea ce înseamnă ușurința de degradare a performanțelor din cauza energiei electromagnetice.

Notat: În conformitate cu cel mai recent standard CISPR15:2018, trebuie să utilizați CDNE-M316 (Rețea de cuplare/decuplare pentru emisie) pentru a înlocui CDN. CDNE-M316 a funcționat cu sistemul de recepție EMI este echivalent cu testarea perturbațiilor electromagnetice radiate ale aparatului de iluminat electric cu frecvența de 30M-300mHz


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
SHANGHAI

Locație
SHANGHAI