Catalog

HPMC pentru adezivul pentru gresie

27.06.2023 10:05

HPMC pentru adezivul pentru gresie

Răspundeți la anunț

HPMC pentru adezivul pentru țiglă conține alți aditivi, cum ar fi ciment, nisip și calcar, care pot crește aderența ceramicii pentru țiglă. Adezivul pentru gresie este un nou material decorativ modern utilizat pentru a lipi gresie, faianță, gresie și alte materiale decorative. Există mai multe tipuri de aditivi în adezivul pentru plăci ceramice, dar, de obicei, aditivii de eter celulozic sunt adăugați la adezivul pentru plăci ceramice pentru a îmbunătăți retenția apei, efectul de îngroșare și timpul de deschidere.

Hidroxipropil metilceluloza de calitate pentru construcții este utilizată pe scară largă în domeniul construcțiilor. De exemplu, lipirea țiglelor, mortarul pentru țiglă.


Avantaj

Celuloza HPMC are multe caracteristici, cum ar fi îngroșarea, reținerea apei, dispersia, emulsificarea, formarea de pelicule, aderența, gelifierea și adsorbția. HPMC are un efect bun în adezivul pentru țiglă, poate fi îmbunătățit antiderapantul, retenția apei, timpul de deschidere, vâscozitatea și rezistența aderenței țiglei. Datorită performanțelor sale ridicate în ceea ce privește apa, hidroxipropil metilceluloza nu are nevoie să fie pre-înmuiată sau umezită cu gresie și substraturi, ceea ce poate îmbunătăți semnificativ puterea de aderență. Suspensia poate fi construită într-o perioadă mai lungă, iar construcția este convenabilă și uniformă. Este delicată și are o bună performanță antiderapantă. HPMC cu o valoare de îngroșare, legare, dispersie, emulsionare, valoare PH de stabilitate, film, suspensie, adsorbție, gel, activitate de suprafață, menține o caracteristică precum apa și coloidul protector.


1. Îmbunătățește caracteristicile de retenție a apei și prelungește timpul de lucru.

2. Îmbunătățește rezistența de lipire a adezivilor pentru plăci.

3. Îmbunătățește flexibilitatea și deformabilitatea masticului.

4. poate îmbunătăți rezistența la cădere a adezivilor pentru plăci ceramice.

5. Rezistență bună la lipire, atât la grosime, cât și la grosime redusă, cu contracție redusă și plăci care nu se fisurează sau cad sub tensiune.

6. Mortarul are o mai bună maleabilitate și flexibilitate, ceea ce face construcția mai ușoară și munca mai eficientă.


Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați site-ul nostru.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Hebei

Locație
Xingtai