Catalog

Bol de supă, boluri de hârtie imprimate la comandă

26.06.2023 00:00

Bol de supă, boluri de hârtie imprimate la comandă

Răspundeți la anunț

Bolurile de hârtie personalizate sunt fabricate din hârtie din trestie de zahăr NoTree sau hârtie certificată FSC. De asemenea, acestea sunt căptușite cu PLA, un bioplastic compostabil, pe bază de plante. Aceste căni de supă din hârtie sunt perfecte pentru a servi orice, de la înghețată rece la supă fierbinte. Creșteți gradul de conștientizare a mărcii dvs. cu aceste castroane de take-out imprimate personalizat. De asemenea, verificați bolurile noastre de hârtie și lingurile compostabile!

- Imprimarea personalizată este disponibilă pe bolurile de 2-32 oz.

- Imprimate cu cerneluri ecologice pe hârtie din trestie de zahăr sau hârtie certificată FSC

- Comandă minimă de 100 de cutii (50 de cutii de 8 oz.)

- Imprimate în până la 6 culori

- Timpul de livrare este de 18-21 săptămâni.


Alegeți Ecopak pentru soluții de neegalat pentru boluri de supă din hârtie personalizate

Ecopak este partenerul dvs. de încredere pentru toate nevoile dvs. de boluri de supă din hârtie personalizate. Prin dedicarea noastră pentru calitate, durabilitate și satisfacția clienților, ne asigurăm că primiți produse de top care îndeplinesc specificațiile dvs. unice. Fie că sunteți o afacere de catering sau un comerciant cu amănuntul cu ridicata, prețurile noastre preferențiale, opțiunile de personalizare și serviciile excepționale ne fac alegerea ideală pentru cerințele dumneavoastră de ambalare.


Contactați-ne astăzi pentru a solicita o ofertă, pentru a discuta nevoile dumneavoastră de personalizare sau pentru a comanda un kit de mostre. Permiteți-ne să fim furnizorul dvs. preferat pentru boluri de supă din hârtie personalizate. Împreună, haideți să vă înălțăm brandul și să avem un impact pozitiv asupra mediului!




Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Jiangxi province