Catalog

Încărcător pe roți MYZG Q38

24.06.2023 01:00

Încărcător pe roți MYZG Q38

Răspundeți la anunț

Mașină de încărcare frontală cu toate dimensiunile cu piese de schimb gratuite

Q38 este un produs dezvoltat în mod independent de MYZG. Este echipat cu un motor Huadong de mare putere, schimbare dublă de tip divizat de înaltă calitate, tracțiune pe patru roți, direcție hidraulică completă, putere puternică, eficiență mai mare și adaptabilitate mai mare la mediu.

încărcătorul Q38 este un produs high-end, în principal pentru încărcarea și descărcarea materialelor în vrac. Întreaga mașină este compactă, flexibilă în operare, de înaltă eficiență de lucru, mai potrivită pentru operare în câmpuri înguste și mici și este utilizată pe scară largă în locuri precum ferme, curți de cherestea și construcții municipale.

1. Este echipat cu motorul care îndeplinește cerințele standardului de emisii China II, cu putere puternică, zgomot redus și performanță fiabilă.

2se utilizează un convertizor de cuplu hidraulic cu trei elemente cu o singură treaptă și o cutie de transmisie fixată pe axă, cu fiabilitate ridicată și sunt convenabile pentru întreținere; este configurată puntea de transmisie întărită MYZG, cu capacitate mare de rulmenți, durată de viață lungă și fiabilitate ridicată.

3. Se utilizează un sistem de direcție hidraulică completă cu detectare a sarcinii, cu direcție ușoară și rapidă și proprietăți fiabile de economisire a energiei; se utilizează un sistem hidraulic cu dispozitiv de lucru cu control pilot, cu eficiență ridicată de funcționare și este ușor și ușor de utilizat.

4. adoptă cadre întărite în față și în spate, care au trecut de 200.000 de ori testele de îmbunătățire a oboselii, cu o capacitate portantă puternică, o distribuție rezonabilă a încărcăturii întregii mașini și o bună stabilitate.

5. Se adoptă o nouă cabină cu structură din oțel, care asigură o viziune largă, un spațiu de operare mai mare, performanțe bune de etanșare; aparatul de aer condiționat poate fi instalat opțional, ceea ce asigură un confort bun.

6sistemul electric adoptă un element de aparatură electrică de înaltă calitate și matură, ceea ce îl face stabil și fiabil.

7. Capota motorului este proiectată cu o ușă mare, ceea ce face mai convenabilă pentru reparații și întreținere.

8. Cupa este realizată din placă de tăiere de tip proeminent. Placa antifricțiune inferioară este îngroșată, cu rezistență mică la tăiere, coeficient mare de plenitudine și fiabilitate ridicată.

Mașinile MYZG sunt exportate în întreaga lume,aproximativ peste 130 de țări. folosim motor de marcă, piesele potrivite ale mașinii sunt ușor de obținut, iar motorul poate fi schimbat la multe mărci, cum ar fi Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar, etc.

MYZG au servicii post-vânzare perfecte,și oferă un an de garanție .Prețul nostru este mai competitiv, iar serviciile bune sunt bine primite de clienți.
Fiecare mașină produsă de Mingyu trebuie să treacă prin mai multe teste riguroase, și poate fi livrată în cele din urmă clienților numai după ce toate testele sunt finalizate și calificate.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
China

Locație
Mingyu Schwerindustrie