Catalog

semințe de floarea-soarelui proteine

22.06.2023 00:00

semințe de floarea-soarelui proteine

Răspundeți la anunț

Proteina din semințe de floarea-soarelui este, de asemenea, exprimată ca proteină din semințe de floarea-soarelui și cunoscută și ca proteină din floarea-soarelui. Un astfel de produs proteic este obținut din turte de semințe de floarea-soarelui degresate ca materie primă, după îndepărtarea cojii și a compușilor fenolici, cum ar fi acidul clorogenic și acidul cafeic. Componenta principală este globulina (aprox. 70%-79%), urmată de albumină și de o cantitate mică de gluten și prolamină. În compoziția de aminoacizi, conținutul de lizină este scăzut, în timp ce conținutul de alți aminoacizi esențiali este ridicat. În compoziția de aminoacizi a proteinelor din semințe de floarea-soarelui, conținutul de lizină este mai mare decât cel al proteinelor din cereale, dar este ușor mai mic decât cel al proteinelor din soia și al proteinelor animale. Aceasta prezintă un bun echilibru în ceea ce privește ceilalți aminoacizi. Atunci când compoziția sa de aminoacizi este comparată cu valoarea FAO, conținutul de alți aminoacizi esențiali este mai mare sau similar cu valoarea FAO, cu excepția conținutului de lizină. Prin urmare, lizina este primul aminoacid limitativ al semințelor de floarea-soarelui. Deși conținutul de lizină este scăzut, conținutul său efectiv de lizină este de până la 90%. Proteinele din semințele de floarea-soarelui sunt bogate în aminoacizi care conțin sulf, cum ar fi metionina. În comparație cu majoritatea proteinelor vegetale, proteinele din semințe de floarea-soarelui au o digestibilitate bună (90%) și o valoare biologică mai mare (60%).



Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shanxi