Catalog

Producător de resveratrol

26.06.2023 11:00

Producător de resveratrol

Răspundeți la anunț

Resveratrolul este un fel de compus polifenolic non-flavonoid care este o antitoxină produsă de multe plante atunci când este stimulată. Acesta poate fi sintetizat în frunzele și în pielițele de struguri și este ingredientul bioactiv din vin și suc de struguri.



Resveratrolul pur apare sub formă de cristale aciculare incolore, fără gust, insolubile în apă, ușor de solubil în eter, cloroform, metanol, etanol, acetonă, acetat de etil și alți solvenți organici, cu un punct de topire de 256-258 ℃ și o temperatură de sublimare de 261 ℃. În cazul expunerii la o soluție alcalină, cum ar fi amoniacul, se colorează în roșu; iar reacția cromogenică apare dacă este expus la clorură ferică-ferricianură de potasiu. Această proprietate este utilă pentru identificarea resveratrolului.



Resveratrolul natural are atât structuri cis, cât și trans. În natură, acesta există în principal în conformația trans. Ambele structuri pot fi combinate cu glucoza pentru a forma glicozide cis și trans-resveratrol. Glicozidele cis și trans-resveratrol sub acțiunea glicozidelor intestinale pot elibera resveratrol. Sub acțiunea razelor UV, trans-resveratrolul poate fi transformat în izomer cis.




Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Shanxi