Catalog

Mașină de spumare pentru fabricarea de talpă

21.06.2023 00:00

Mașină de spumare pentru fabricarea de talpă

Răspundeți la anunț

Mașina de spumare pentru fabricarea de talpă este un fel de echipament de spumare fizică care utilizează tehnologia de spumare a fluidului supercritic pentru a injecta dioxid de carbon sau azot ca mediu de spumare în echipamentul de spumare supercritică, astfel încât gazul și materia primă topită să fie complet amestecate și difuzate pentru a forma un sol mixt monofazic, care produce o cantitate mare de sol. Căderea de presiune a făcut ca gazul să se separe pentru a forma un număr mare de nuclee de bule. În procesul ulterior de răcire și de turnare, nucleul de bule din interiorul solului crește și se formează continuu, obținându-se astfel un produs din plastic spumos microcelular. Echipamentul de spumare supercritică este un echipament important pentru a realiza acest proces. În calitate de proiectant și producător profesionist de echipamente supercritice, STRENGTH Equipment poate proiecta și fabrica echipamente de spumare supercritică pentru producția de masă și aplicații de laborator pentru a vă satisface nevoile. Agentul de spumare al mașinii de spumare supercritică poate fi N2 sau CO2, în funcție de cerințele materialului de spumare.

Echipamentul principal de spumare TAIAN STRENGTH este echipamentul de spumare a materialului de încălțăminte, echipamentul de spumare a foilor și alte domenii de înaltă tehnologie ale echipamentului de spumare fizică a materialelor noi. Produsele de spumare fizică sunt utilizate pe scară largă în industria aerospațială, aviație, căi ferate de mare viteză, materiale de încălțăminte, materiale de ambalare, echipamente sportive, locuri de joacă pentru copii, decorațiuni de protecție a mediului și alte domenii, datorită protecției mediului, fără poluare, fără reziduuri chimice și miros.

Avantajele produselor de spumare
1. Celulele unitare de spumare fizică sunt mai subțiri și mai ușoare.
2. Produsele de spumare fizică au proprietăți mecanice mai bune.
3. Produsele de spumare fizică sunt mai eficiente din punct de vedere al costurilor, mai puține materiale și materiale degradabile.
4. 4. Protecția mediului, fără poluare, fără COV.

Material spumant
Diverse materiale elastomerice polimerice, cum ar fi EVA, TPU, PE, PP, ABS, nailon etc.


Aplicație
Produsele cu spumă fizică supercritică sunt pe scară largă materiale pentru încălțăminte, materiale de ambalare, jucării pentru copii, comunicații 5G, covorașe, autovehicule, aviație, echipamente de fitness, materiale de izolație pentru construcții, autocolante de perete de mediu.




Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China