Catalog

DESPRE CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

08.06.2023 00:00

DESPRE CENTERWAY Centerway Steel Co., Ltd

Răspundeți la anunț

Integrare profesională a țevilor din oțel Furnizor de sprijin pentru integrare din 1996.

Centerway Steel Co., Ltd. este o filială a Allianz Steel Group, care este specializată în producția de țevi din oțel și fitinguri pentru țevi, stocuri de oțel, vânzări interne și externe. Ne-am angajat să oferim clienților din întreaga lume un serviciu unic pentru produsele din țevi de oțel.

Centerway are o tehnologie de vârf în producția și cercetarea țevilor de oțel în țară și în străinătate, facilități de testare avansate și complete. respectăm cu strictețe sistemul de management al calității ISO 9001 pentru managementul la fața locului, a obținut certificarea ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, rating de credit de nivel AAA etc. Produsele noastre au fost inspectate și aprobate de SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPEși de alte organizații internaționale de terță parte autorizate

De ani de zile, produsele din oțel furnizate de Centerway au fost aplicate pe scară largă în proiecte de inginerie, cum ar fi extracția de petrol și gaze, transportul prin conducte, construcția de rețele de conducte urbane, construcția de clădiri, construcția de coastă și portuară, construcția de fabrici de alimente și medicamente. partenerii noștri sunt în sud-estul Asiei, Orientul Mijlociu, Europa, Africa, America de Sud, Oceania și în peste 100 de țări și regiuni. De asemenea, furnizăm multe produse și servicii de țevi din oțel pentru cele mai mari 500 de companii de petrol și gaze , EPC din lume, cum ar fi:: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX, etc.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
AK

Locație
Changsha