Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L Rezervor de azot lichid cu diametru mare de laborator 50L

Răspundeți la anunț

TianChi KGSQ din aliaj de aluminiu din aliaj de aluminiu este compus în principal din coajă, căptușeală, tub de gât, corp adiabatic multistrat și butoi de transport, etc. Învelișul și căptușeala recipientului sunt realizate din tablă de aliaj de aluminiu, care are caracteristicile de greutate redusă, rezistență ridicată la temperaturi scăzute și rezistență la coroziune etc. Tubul gâtului este fabricat din oțel de sticlă, care are caracteristicile de rezistență mecanică ridicată și conductivitate termică mică.

Seria cu diametru mare combină avantajele consumului redus de azot lichid și ale gamei medii de capacitate a tubului de liofilizare. Diametrul mai mare și extracția convenabilă a raftului de liofilizare sunt convenabile pentru depozitarea pe termen lung a probelor biologice și pentru extracția frecventă a probelor.

Corpul adiabatic multistrat adoptă folie de aluminiu cu proprietăți reflectorizante excelente ca ecran reflectorizant și materiale cu conductivitate termică scăzută și rată de degazare scăzută ca material de izolare termică pentru a reduce radiația termică.

Stratul intermediar dintre carcasa vasului și unicul interior este în vid ridicat pentru a preveni convecția termică a gazului, iar adsorbantul cu capacitate mare de adsorbție la temperaturi scăzute este utilizat pentru a asigura performanța stabilă și fiabilă pe termen lung a vasului, iar durata de viață a produsului nu este mai mică de cinci ani.

TianChi KGSQ Dewar bottle se concentrează pe fabricarea sticlei Dewar timp de 13 ani, are un proces de fabricație demn de încredere pentru a asigura utilizarea sticlei Dewar fără griji, toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Am trecut ISO9001 și certificare de calitate CE UE. Suntem un producător, oferind produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați la







Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou