Catalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

02.06.2023 15:00

Ce trebuie făcut atunci când presiunea din sticla Dewar este mare

Răspundeți la anunț

În procesul de utilizare a sticlelor Dewar, uneori constatăm că presiunea din sticlele Dewar crește și ne facem griji cu privire la o funcționare defectuoasă, care este cauza creșterii presiunii? Ce ar trebui să facem?

În primul rând, se poate datora cantității mici de gaz, dacă utilizarea zilnică a gazului este mai mică de aproximativ 2,8 metri cubi standard, presiunea va crește. În al doilea rând, se poate datora supra-umpluturii, dacă se supra-umple, presiunea din interiorul sticlei poate crește brusc după umplere și există posibilitatea unui pericol, așa că ar trebui să evităm supra-umplerea. În al treilea rând, se poate datora, de asemenea, setării necorespunzătoare sau funcționării defectuoase a supapei de reglare a boosterului. Atunci când presiunea de lucru depășește și se menține peste presiunea necesară după presurizare, trebuie să reajustăm supapa de presurizare la presiunea necesară. În cele din urmă, presiunea ridicată a sticlei Dewar se poate datora și pierderii de vid. Atunci când apare transpirație sau îngheț uniform pe suprafața sticlei, contactați producătorul pentru a vă întoarce la fabrică pentru reparații.

TianChi KGSQ Dewar bottle se concentrează pe fabricarea sticlei Dewar timp de 13 ani, are un proces de fabricație de încredere pentru a asigura utilizarea sticlei Dewar fără griji, toate produsele au trecut testul funcțional al Institutului de supraveghere și inspecție a calității produselor. Am trecut ISO9001, certificare de calitate UE CE. Suntem un producător, oferind produse de înaltă calitate și servicii post-vânzare perfecte, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.









Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
Henan

Locație
Zhengzhou